Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τα πρώτα beauty looks από την Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου κυκλοφόρησαν και σαγηνεύουν

Ο ενθουσιασμός μας για την νέα σεζόν δεν κρύβεται



Μια ματιά στις κορυφαίες εβδομάδες μόδας, αρκεί για να σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι για νέα looks, εντυπωσιακές τάσεις και ενθουσιασμό για την νέα σεζόν. Την 24η Φεβρουαρίου η δημοφιλής Milan Fashion Week ξεκίνησε, πηγαίνοντας μας ένα βήμα πιο κοντά (έστω και διαδικτυακά) στον δημιουργικό κόσμο των σχεδιαστών.

Νέες ιδέες, πρωτότυπα ντυσίματα και beauty looks ξεχειλίζουν και μας θυμίζουν τον ρόλο της μόδας στην καθημερινότητα και την διάθεση μας. Το ενδιαφέρον μας εστίασε και πάλι στα αψεγάδιαστα πρόσωπα των μοντέλων, τα οποία είχαν επιμεληθεί κορυφαίοι επαγγελματίες.

Οι φυσικές, γήινες και κοραλλί αποχρώσεις είναι αυτές που θα μας ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες, κάνοντας μας να ανυπομονούμε για φυσικά και λαμπερά μακιγιάζ. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε το βλέμμα μας από την παρουσίαση του οίκου Alberta Ferretti, όπου επέλεξαν για το μακιγιάζ του μοντέλου, ένα εντελώς φυσικό μακιγιάζ με nude χείλη. Όλη η λάμψη δόθηκε από τα υπέρλαμπρα, χρυσά κοσμήματα της συλλογής.

 

 

Στους ίδιους φυσικούς τόνους, κινήθηκε και ο οίκος Miu Miu με αγνά και νεανικά πρόσωπα, δίνοντας έμφαση στην νέα athleisure αισθητική που κυριαρχεί. Και τα ανατρεπτικά beauty looks όμως δεν έλειψαν, με τον Giorgio Armani να δίνει όλη την έμφαση στα μάτια, με μολύβι και έντονες σκιές, διατηρώντας όλο το υπόλοιπο πρόσωπο φυσικό.

 

 https://www.instagram.com/p/CLe0aMVrvLf/ 

 

Στον οίκο Fendi ξεχώρισαν χτενίσματα με πλεξούδες, ενώ πιο καλλιτεχνικές διαθέσεις είδαμε από Maison Valentino και Prada, οι οποίοι πρόσθεσαν λάμψεις.

 

   

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department