Οι copper/ginger αποχρώσεις στα μαλλιά το πιο hot hair trend των ημερών

Η πρώτη αλλαγή μόλις ανοίξουν τα κομμωτήρια έχει να κάνει με χάλκινες αποχρώσεις

Τόνια Τζαφέρη

 

Μπορεί οι φυσικές κοκκινομάλλες να αγγίζουν μόλις το 2% του πλανήτη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ολοένα και περισσότερες γυναίκες, δεν επιλέγουν να γίνουν ‘’gingerheads ‘’. Έχει αρκετά χρόνια που οι χάλκινες αποχρώσεις, μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ειδικών, προκειμένου να πετύχουν  το τέλειο αποτέλεσμα. Με την σειρά τους, όλο και περισσότερες celebrities, μόλις δοκιμάσουν τις συγκεκριμένες αποχρώσεις, δεν επιστρέφουν στις παλιές.

Όλα τα παραπάνω έρχονται να ενισχυθούν και από filters στο instagram, όπου κέντρισαν την προσοχή και θέλησαν να δοκιμάσουν χάλκινα και κόκκινα χρώματα στα μαλλιά. Με σιγουριά μπορούμε να πούμε, πως τα copper/ginger χρώματα, είναι η απόλυτη τάση για τις επόμενες σεζόν και η ανυπομονησία για να ανοίξουν τα κομμωτήρια προκειμένου να κάνουν την μεγάλη αλλαγή, δεν κρύβεται.

Αν διστάζεις να βάψεις τα μαλλιά σου σε χάλκινες αποχρώσεις, μπορείς να δοκιμάσεις ένα balayage, όπου διατηρώντας την ‘’βάση’’ σου, μπορείς να ενισχύσεις με λαμπερά  ginger highlights τα μαλλιά σου. Δίνουν χαρακτήρα, εκκεντρικότητα, μοναδική αισθητική και ταιριάζουν απόλυτα στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός, πως αρκετές Χολιγουντιανές celebrities, κατάφεραν να απογειώσουν την καριέρα τους και τις επαγγελματικές τους συνεργασίες μετά την συγκεκριμένη αλλαγή στα μαλλιά τους.

Με τον κατάλληλο ειδικό, την σωστή περιποίηση των μαλλιών σου και φροντίδα, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, παρά να δοκιμάσεις τις νέες hot αποχρώσεις και να δεις μια νέα πλευρά της εμφάνισης σου.

 

      

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares