Skip to main content

BEAUTY TIPS

Η διάσημη nail artist, Betina Goldstein, προτείνει την πιο μίνιμαλ εναλλακτική του γαλλικού μανικιούρ

Κομψό και διακριτικό, μπορείς να το ταιριάξεις άνετα με το μακιγιάζ των ματιών σου



Η άνοιξη βρίσκει τα κέντρα αισθητικής και περιποίησης νυχιών ακόμα κλειστά και εμάς να μας πιάνει συχνά η απογοήτευση που δεν μπορούμε να αποκτήσουμε το αγαπημένο μας μανικιούρ. Thank God όμως, υπάρχει η Betina Goldstein! Μια αυτοδίδακτη nail artist, την οποία οι γυναίκες του Instagram λατρεύουν.

Η Betina Goldstein ξεκίνησε να δουλεύει για την τηλεόραση, και σήμερα διατηρεί το διασημότερο ίσως account του Instagram, το οποίο είναι αφιερωμένο στον καλλωπισμό των νυχιών και το κομψό nail art και ξεχωρίζει για την μίνιμαλ αισθητική και προσέγγιση.

Η nail artist αντλεί έμπνευση από τα πάντα γύρω της και δημιουργεί μανικιούρ χρησιμοποιώντας αποκλειστικά απλά βερνίκια νυχιών και όχι gel. Τα tutorials που ακολουθεί είναι πάρα πολύ απλά και εύκολα, κάτι που αποδεικνύεται από τα videos που μοιράζεται με τους followers της, μέσα από τα οποία δείχνει τα βήματα για να αντιγράψει όποια γυναίκα επιθυμεί το εκάστοτε σχέδιο.

Αυτή τη φορά, η Betina Goldstein αποφάσισε να δείξει στο account της μια παραλλαγή του κλασικού γαλλικού μανικιούρ, μια από τις πιο αγαπητές επιλογές των γυναικών, που θεωρείται πως ταιριάζει με τα πάντα χάρη στο γεγονός ότι έχει διακριτικά χρώματα: μια λεπτή λευκή γραμμή και διάφανη ή nude βάση.

Η nail artist μοιράστηκε μια φωτογραφία μέσα από την οποία παρουσιάζει μια μίνιμαλ αλλά μοντέρνα εκδοχή του κλασικού γαλλικού, στην οποία η λεπτή, λευκή γραμμή έχει αντικατασταθεί από βαθύ κόκκινο χρώμα. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως το συγκεκριμένο nail art, η μανικιουρίστ το συνδύασε άψογα με το μακιγιάζ των ματιών της, επιλέγοντας να δημιουργήσει μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner με αντίστοιχο χρώμα όπως αυτό των νυχιών της.

https://www.instagram.com/p/CMDEtSjMtWY/?utm_source=ig_web_copy_link

Η πρόταση αυτή κέρδισε αμέσως το ενδιαφέρον μου και πιστεύω ότι είναι ό,τι πιο έξυπνο και κομψό έχω δει μέχρι στιγμής για την άνοιξη, ενώ πρόκειται για ένα beauty combo που μπορείς άνετα να αντιγράψεις και μόνη στο σπίτι, αρκεί να έχεις φυσικά καθαρά και περιποιημένα νύχια.

Δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις τη δική της γραμμή με το βαθύ κόκκινο χρώμα. Ενδεικτικά προτείνω τα παρακάτω βερνίκια, τα οποία μπορείς να αγοράσεις μέσα από online shops και να τα συνδυάσεις με αντίστοιχα eyeliners ή και μολύβια ματιών.

DIOR VERNIS 659 LUCKY, DIOR

EXPRESSIE NAIL POLISH 325 DIAL IT UP, ESSIE

STUDIO RAPID DRY LONGLASTING COLOR 138, SEVENTEEN

INFINITE SHINE LONG-WEAR LACQUER NEON COLLECTION DANCE PARTY 'TEAL DAWN, OPI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo pexels.com

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.