Skip to main content

BEAUTY TIPS

Colorful eyeliner: Πώς να το εφαρμόσεις σωστά και να εντυπωσιάσεις

Νέα Σεζόν. Νέες τάσεις. Νέα χρώματα



 

Οφείλω να παραδεχτώ την μεγάλη μου αγάπη προς τις φυσικές και γήινες αποχρώσεις, με τις φορές που προσθέτω χρώμα στο μακιγιάζ μου, να είναι ελάχιστες. Παρακολουθώντας όμως τα νεότερα trends της σεζόν, δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας, με τις νέες τάσεις και τα νέα χρώματα, που η Ανοιξιάτικη σεζόν 2021 έχει φέρει.

Δεν φανταζόμουν ποτέ, πως ένα make up look μπορεί να σε μεταμορφώσει, να σου δώσει τόση λάμψη και φως, χρησιμοποιώντας ένα και μόνο προϊόν. Και αυτό είναι το χρωματιστό eyeliner. Θα θυμάσαι πιο παλιά, πως κάθε άνοιξη και καλοκαίρι, το μπλε μολύβι ματιών ή eyeliner, επέστρεφε δυναμικά. Πλέον όμως, δεν περιοριζόμαστε στις μπλε αποχρώσεις, αλλά σε πιο pop χρώματα και κυρίως σε ζεστές αποχρώσεις, όπως είναι το πορτοκαλί, το ροζ, ακόμη και το κόκκινο. Για τους επόμενους μήνες θα βλέπεις όλο και πιο συχνά χρωματιστό eyeliner στο μακιγιάζ, δίνοντας σου εκτός από ανοιξιάτικη διάθεση και χρώμα, μια 90’s αισθητική που κυριαρχεί έντονα τον τελευταίο χρόνο.

 

 

  

 

Τα χρώματα ωστόσο θέλουν προσοχή. Αν επιλέξεις χρωματιστό eyeliner στα μάτια, τότε φρόντισε να κρατήσεις το υπόλοιπο πρόσωπο, σε όσο πιο ουδέτερες και φυσικές αποχρώσεις γίνεται. Και κυρίως, αν επιλέξεις να προσθέσεις χρώμα και στα χείλη ή τα μάγουλα, οφείλει να είναι όσο πιο κοντά στην απόχρωση του eyeliner.

 

Ρίξε μια προσεκτική ματιά στα σύγχρονα make up looks, με χρωματιστό eyeliner και μη διστάσεις να πειραματιστείς με χρώματα που θα σε ανανεώσουν και θα σου δώσουν νέα αισθητική και χαρακτήρα.

 

 
πηγή φωτογραφιών: pinterest

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα