Skip to main content

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ με χρώμα που φωνάζουν Άνοιξη

Ο οίκος Dior μεγαλουργεί και πάλι



 

Άνοιξη σημαίνει χρώμα. Και μετά από έναν δύσκολο και γκρίζο χειμώνα, έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ να βάλουμε ξανά φωτεινές και λαμπερές αποχρώσεις στο πρόσωπο και την εμφάνιση μας.

Οι μεγαλύτερες επιδείξεις μόδας ακόμη και ηλεκτρονικά μας θύμισαν ξανά την μαγεία και την δύναμη του μακιγιάζ στην διάθεση και την αυτοπεποίθηση μας. Μετά από ολόκληρους μήνες με γήινες και φυσικές αποχρώσεις τόσο στα ρούχα, όσο και στο μακιγιάζ, ήρθε η στιγμή να δημιουργήσουμε αγαπημένα looks που θα μας συνοδέψουν για τους επόμενους πιο ηλιόλουστους μήνες.

Το χρώμα όμως στο μακιγιάζ, θέλει προσοχή. Και σίγουρα όχι υπερβολές. Η ομοιομορφία, αλλά και η κατάλληλη απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στην δική σου επιδερμίδα, έχουν καθοριστικό ρόλο. Ο διάσημος make up expert της Dior, Peter Philips, μας δείχνει τις δικές του σύγχρονες δημιουργίες με χρώμα στο μακιγιάζ, κάνοντας μας να ανυπομονούμε για δοκιμές και νέες τάσεις που θα αγαπήσουμε.

https://www.instagram.com/p/CL3a_dOHq-v/

https://www.instagram.com/p/B-R5OEjoHXI/

Το απαλό ροζ, καθώς και οι παστέλ αποχρώσεις που αναδεικνύουν μάτια και τόνο επιδερμίδας, είναι το απόλυτο must have για το φετινό μακιγιάζ της Άνοιξης. Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα pink make up look, το οποίο προσδίδει ρομαντισμό και γλυκιά όψη στο πρόσωπο σου και μπορείς εύκολα να το επιτύχεις μόνο με το ρουζ σου. Ενώ αν επιθυμείς ακόμη πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ, μη διστάσεις τις παστέλ μωβ σκιές και τα έντονα eyeliners.

https://www.instagram.com/p/CLBvQcmH856/

https://www.instagram.com/p/CL3kFPWnN1W/

https://www.instagram.com/p/CIm5E3WncZf/

Μη φοβηθείς τα χρώματα, αρκεί να δημιουργήσεις την κατάλληλη ισορροπία. Αν για παράδειγμα χρησιμοποιήσεις ένα μωβ eyeliner, ιδανικό για καφέ μάτια, φρόντισε να κρατήσεις όλο το υπόλοιπο πρόσωπο σε φυσικές αποχρώσεις.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ