Πώς να καθαρίσεις σωστά το beauty blender και να κρατήσεις μακριά τα μικρόβια

Εύκολα και γρήγορα

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Από τότε που κυκλοφόρησε στην αγορά έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα εργαλεία μακιγιάζ των γυναικών. Το beauty blender σε πολλές περιπτώσεις αντικατέστησε τα πινέλα του μακιγιάζ, αναβαθμίζοντας την όλη διαδικασία της δημιουργίας ενός look.

Τι είναι αυτό που κάνει αυτό το σφουγγαράκι τόσο μαγικό; Πρώτα από όλα με το συγκεκριμένο εργαλείο μακιγιάζ μπορείς να εφαρμόσεις όλα τα προϊόντα προσώπου, από το foundation και το concealer μέχρι το highlighter και το ρουζ. Το γεγονός ότι χρησιμοποιείται νωπό επιτρέπει να απορροφά την περιττή ποσότητα των προϊόντων, αποτρέποντας το cakey makeup και χαρίζοντας ένα φρέσκο, νεανικό και πολύ φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο.

Επίσης, με το beauty blender τα προϊόντα του μακιγιάζ εφαρμόζονται, αναμειγνύονται και «σβήνονται» μοναδικά, δίνοντας το εφέ δεύτερου δέρματος στο πρόσωπο και προσφέροντας αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα.

Επειδή ακριβώς αυτό το εργαλείο μακιγιάζ είναι πολυχρηστικό, θα πρέπει να δίνεις μεγάλη προσοχή στον καθαρισμό του, ώστε να κρατάς μακριά τα μικρόβια και τα βακτήρια, τα οποία βλάπτουν την επιδερμίδα και μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα όπως τα σπυράκια. Παράλληλα, καθαρίζοντας το μετά από κάθε χρήση, του δίνεις μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  • Ξέπλυνε πολύ καλά το beauty blender μετά το μακιγιάζ, αφήνοντας αρκετό νερό να τρέξει επάνω του.
  • Τρίψε το και πίεσε το πολύ καλά ώστε να απομακρυνθεί η πρώτη μεγάλη ποσότητα των προϊόντων που χρησιμοποίησες.
  • Στη συνέχεια, ρίξε λίγη ποσότητα από το σαμπουάν σου ή από ένα ειδικό προϊόν καθαρισμού και απολύμανσης των εργαλείων μακιγιάζ.
  • Τρίψε πολύ καλά μέχρι να δημιουργηθεί αφρός και έπειτα, βύθισε το σφουγγαράκι σε ένα μπολ με χλιαρό νερό.
  • Πίεσε το αρκετές φορές μέχρι να βγάλει όλη τη βρωμιά και επανέλαβε με καθαρό νερό όσες φορές χρειαστεί.
  • Τέλος, αφού στραγγίξεις πολύ καλά το beauty blender, άφησε το να στεγνώσει σε μια πετσέτα.

BEAUTYBLENDER NUDE, SEPHORAAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares