Το signature και αγαπημένο μακιγιάζ της Angelina Jolie

Step by step, το διαχρονικό και σύγχρονο look της

Τόνια Τζαφέρη

 

Μπορεί η ίδια να έχει επιλέξει να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και οι εμφανίσεις της πλέον να είναι ελάχιστες, το κοινό όμως, ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να εμπνέεται από εμφανίσεις της και τα beauty looks της. Ένα σύντομο throwback και μια πιο παρατηρητική ματιά, μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πόσο αγαπά το signature μακιγιάζ της, το οποίο επιλέγει είτε σε απλές και καθημερινές εμφανίσεις της, είτε ακόμη και σε red carpets.

Αψεγάδιαστη και λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς ρουζ, με ελάχιστο μπρόνζερ προκειμένου να ενισχύσει τις έντονες γωνίες του προσώπου της και όλη η έμφαση στα μάτια. Το μακιγιάζ της Jolie εστιάζει ξεκάθαρα στα μάτια, δίνοντας ένταση είτε με ψεύτικες βλεφαρίδες, είτε με μολύβια και σκιές. Αγαπά τα smokey looks είτε το απλό eyeliner, τονίζοντας τις βλεφαρίδες της. Όλο το υπόλοιπο πρόσωπο επιλέγει να το αφήσει σε φυσικές αποχρώσεις, χωρίς πολλά προϊόντα και τα χείλη της σε nude αποχρώσεις. Ένα lip balm για εκείνη είναι αρκετό για να τα διατηρήσει ενυδατωμένα και υγιή.

Χωρίζοντας το συγκεκριμένο μακιγιάζ σε steps, ξεκινάμε πάντα από την επιδερμίδα και την βάση. Μετά την skincare ρουτίνα σου για λάμψη και ενυδάτωση, άπλωσε το αγαπημένο σου και καλυπτικό foundation. Συνέχισε με κονσίλερ κάτω από τα μάτια και στα σημεία που το χρειάζεσαι. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, μη διστάσεις να απλώσεις πούδρα.

Τα φρύδια μένουν φυσικά και ομοιόμορφα. Χωρίς ιδιαίτερη ένταση, γέμισε όπου χρειάζεται τα κενά και χτένισε τα ομοιόμορφα. Συνεχίζοντας με την βάση, με ένα μπρόνζερ και πινέλο, τόνισε τα ζυγωματικά σου και δώσε μια ζεστή και ηλιοκαμένη όψη στο μέτωπο και λίγο στην μύτη. Μπορείς να παραβλέψεις το ρουζ, αν δεν δείχνεις χλωμή (εξαρτάται και από την σωστή απόχρωση του foundation σου, το οποίο όσο πιο κοντά στον τόνο της επιδερμίδας σου είναι, τόσο το καλύτερο).

Πριν περάσουμε στα μάτια, που είναι και πρωταγωνιστής στο συγκεκριμένο look, είναι ώρα να ενυδατώσεις τα χείλη σου με ένα lip balm και αν επιθυμείς περισσότερη λάμψη να περάσεις έναν διακριτικό gloss.

Και τώρα τα μάτια. Για αρχή με το μπρόνζερ πέρασε την κόγχη του ματιού σου. Με ένα blending brush και μια φυσική καφέ σκιά, δώσε περισσότερη ένταση στην εξωτερική γωνία των ματιών σου και σβήσε ομοιόμορφα. Στόχος είναι να δώσεις βάθος και ένταση στο βλέμμα, χωρίς όμως υπερβολές. Μπορείς να επιλέξεις είτε ένα μαύρο μαλακό μολύβι, είτε μια μαύρη σκιά είτε μαύρο eyeliner προκειμένου να δώσεις ένταση στην ρίζα των βλεφαρίδων σου. Στην συνέχεια πέρασε το μπρόνζερ ή την καφέ σκιά και στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων. Επόμενο στεπ είναι φυσικά η μάσκαρα και αν χρειαστείς πιο έντονο αποτέλεσμα, μπορείς να προσθέσεις ψεύτικες βλεφαρίδες σε φυσικό σχήμα όμως.

 
πηγή φωτογραφιών: pinterest

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares