Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το μυστικό της Billie Eilish για τέλεια ξανθά μαλλιά

Η σταρ τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στο hair look της και έγινε αγνώριστη.



Είναι, δίχως αμφιβολία, η πιο cool 19χρονη στον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας. Εκτός όμως από παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο, η Billie Eilish ξεχωρίζει και για το στιλ της, το οποίο είναι εκκεντρικό και χαρακτηρίζεται από αρκετά τολμηρές επιλογές, τόσο ως προς το ντύσιμό της, όσο και ως προς το κομμάτι της ομορφιάς.

Σε αυτό το τελευταίο θα σταθώ σήμερα και συγκεκριμένα στα μαλλιά της, τα οποία από την πρώτη στιγμή που τη γνωρίσαμε, είναι το σήμα κατατεθέν της. Η νεαρή σταρ είναι γνωστό πως πλέον είναι ξανθιά αφού πρόσφατα αποφάσισε να αφήσει πίσω της το hair look με το οποίο την είχαμε συνηθίσει.

Η Billie Eilish έγινε πράγματι αγνώριστη μετά από αυτή την αλλαγή, η οποία της πηγαίνει πάρα πολύ και την κάνει να δείχνει πολύ θηλυκή. Πρόκειται για ένα φωτεινό, ανοιχτό ξανθό, το οποίο ταιριάζει άψογα με τον τόνο της επιδερμίδας της και το χρώμα των ματιών της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Όπως κάθε ξανθιά γυναίκα, έτσι και η διάσημη τραγουδίστρια γνωρίζει πολύ καλά ότι η συγκεκριμένη απόχρωση στα μαλλιά θέλει ιδιαίτερη φροντίδα και συντήρηση, ώστε να παραμείνει λαμπερή. Είτε πρόκειται για έντονο ξάνοιγμα με ντεκαπάζ για επίτευξη ενός πολύ ανοιχτού σαντρέ ξανθού είτε πρόκειται για έντονες ανταύγειες, τα μαλλιά είναι πολύ ευαισθητοποιημένα και χρειάζονται θρέψη, ενυδάτωση και προστασία από τους κίτρινους τόνους που οφείλονται στην οξείδωση και στην έκθεση στον ήλιο.

Αν το hairlook της Billie Eilish σε βάζει στον πειρασμό να κάνεις και εσύ μια αλλαγή προς το ξανθό, τότε αυτά είναι τα προϊόντα που πρέπει να έχεις για να διατηρήσεις το κλασικό και πολύ αγαπημένο αυτό χρώμα.

BLOND ABSOLU MASQUE ULTRA VIOLET, KERASTASE

Εξουδετερώνει τους πορτοκαλί & κίτρινους τόνους βάσης, για τέλειο ξανθό. Χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα μακράς διάρκειας. Επανορθώνει, αναδομεί και θρέφει την τρίχα σε βάθος, προστατεύει ενάντια στο καθημερινό οξειδωτικό στρες και τη ρύπανση, ενώ ενισχύει τη λάμψη και την απαλότητα.

COLOR EXTEND BLONDAGE CONDITIONER, REDKEN

Ξεμπλέκει και ενυδατώνει τα μαλλιά προσφέροντας λάμψη και μεγαλύτερο έλεγχο. Τονίζει, ενδυναμώνει και φωτίζει τα ξανθά μαλλιά.

SERIE EXPERT BLONDIFIER GLOSS SHAMPOO, L’OREAL PROFESSIONEL

Καθαρίζει απαλά, χαρίζει εντατική λάμψη και θρέψη και δίνει λείο αποτέλεσμα στα ευαισθητοποιημένα μαλλιά. Η ιδανική περιποίηση για το ξανθό που ονειρεύεσαι.

BLONDE PERFECTING PURPLE SHAMPOO, MOROCCANOIL

Προστατεύει τα μαλλιά από το ξεθώριασμα του χρώματος και τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους. Η τεχνολογία ArganID ™ βοηθά στην αναδόμηση και το κλείδωμα της δομής της τρίχας.

Cover photo credits Instagram @billieeilish

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»