Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς θα αντιγράψεις το ρομαντικό μακιγιάζ ματιών της Maria Bakalova από τη βραδιά των BAFTAs

Ο makeup artist James Molloy αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το look της σταρ



H 74η απονομή των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, τα ευρέως γνωστά ως BAFTA, για το 2021 ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές ημέρες με μεγάλη επιτυχία, παρά τις δύσκολες και περίεργες συνθήκες που έχει επιβάλλει η πανδημία. Ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές virtual παρουσίες στο ψηφιακό κόκκινο χαλί της βραδιάς ήταν και η ηθοποιός Maria Bakalova, η οποία φωτογραφήθηκε φορώντας μια εκπληκτική Armani Privé τουαλέτα. Μια δημιουργία με τούλινη φούστα, διακοσμημένη εκλεπτυσμένα, που θύμιζε αυτό που πολλοί αποκαλούν ως “fairytale fashion”.

Το πριγκιπικό της look συμπληρώθηκε από ένα μίνιμαλ μακιγιάζ, το οποίο έδινε έμφαση στη φωτεινή και λαμπερή επιδερμίδα αλλά και στο ρομαντικό στοιχείο των ματιών.

https://www.instagram.com/p/CNiVJWghhQI/ 

Ο makeup artist James Molloy αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το beauty look της σταρ μέσα από ένα post που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Εμείς εστιάσαμε στο μακιγιάζ των ματιών, το οποίο αξίζει να αντιγράψεις για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, αφού είναι εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα έχει μια δόση διακριτικότητας.

https://www.instagram.com/p/CNiZsA0BDDr/ 

Στην ανάρτηση του ο James Molloy έγραψε ότι όλα τα προϊόντα που εφάρμοσε στο πρόσωπο της ηθοποιού έχουν την υπογραφή του οίκου Armani Beauty. Ο makeup artist χρησιμοποίησε την ρευστή σκιά ματιών Eye Tint Liquid Eyeshadow στην απόχρωση 8 την οποία άπλωσε στο κινητό βλέφαρο της σταρ. Πρόκειται για ένα προϊόν με διάρκεια που προσφέρει αψεγάδιαστο, έντονο χρώμα χάρη στην κρεμώδη και άνετη υφή του. Το χρώμα του είναι λαμπερό και πολύ κομψό.

Στη συνέχεια, τόνισε το βλέμμα της Maria Bakalova δημιουργώντας μια λεπτή γραμμή που παραπέμπει σε cat eye. Για αυτή τη γραμμή χρησιμοποίησε το Armani Eyes to Kill Lacquered Eyeliner στην απόχρωση 1 Obsidian Black (βαθύ μαύρο). Είναι ένα eyeliner υψηλής ακρίβειας με έντονο χρώμα και διάρκεια 12 ώρες με ματ φινίρισμα. Αυτό το προϊόν εγγυάται μια καθαρή, άψογη και απαλή γραμμή eyeliner με αξεπέραστο αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Η ειδική φόρμουλα του με βάση το νερό συνδυάζει απαλότητα και προσφέρει άνεση στην εφαρμογή.

Τελευταία πινελιά του ρομαντικού μακιγιάζ ματιών της ηθοποιού ήταν η μασκάρα. Ο makeup artist James Molloy επέλεξε την Eccentrico Mascara του οίκου, ένα προϊόν για έντονο όγκο και με διάρκεια, που διαχωρίζει τις βλεφαρίδες μία προς μία και δίνει τη δυνατότητα να "χτίσεις" το αποτέλεσμα που θέλεις στο μακιγιάζ ματιών. Η μασκάρα αυτή έχει ένα πατενταρισμένο βουρτσάκι από ελαστομερές που είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να πολλαπλασιάζει στη στιγμή τον όγκο των βλεφαρίδων, χωρίς να δημιουργεί κόμπους.

 

Cover photo credits Greg Williams - Instagram @mariabakalovaofficial & @gregwilliamsphotography

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου όταν πάσχεις από ακμή

Οι κινήσεις που μπορείς να ακολουθήσεις για να αποφύγεις τον τραυματισμό του δερματικού φραγμού και τις μολύνσεις.

BEAUTY TIPS

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσεις τη ρετινόλη;

Το ενεργό συστατικό που κάνει θαύματα στην επιδερμίδα έχει και αυστηρές οδηγίες χρήσης.

BEAUTY TIPS

Με τη δύναμη της ντομάτας: μια νόστιμη συνταγή σούπας που τονώνει το δέρμα

Πώς να την φτιάξετε και γιατί θα κάνει το πρόσωπό σας να λάμπει

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…