Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς θα αναδείξεις την πιο λαμπερή εκδοχή της επιδερμίδας σου με την αγαπημένη DIY μάσκα προσώπου της Irina Shayk

Εύκολο και οικονομικό beauty tip



Την έχουμε συνηθίσει στις πασαρέλες των διασημότερων οίκων υψηλής ραπτικής παγκοσμίως και παρότι στις επιδείξεις η Irina Shayk αφήνεται στα χέρια των experts που δημιουργούν τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ, εκείνη στην καθημερινότητά της έχει υιοθετήσει μια μίνιμαλ προσέγγιση, η οποία αναδεικνύει τη φυσική της ομορφιά.

Η ίδια έχει αποκαλύψει αρκετές φορές τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στην ρουτίνα της εδώ και χρόνια, όμως λατρεύει επίσης τις diy συνταγές ομορφιάς, τις οποίες έχει μάθει από την facialist των celebrities, Mimi Luzon.

Μια από τις συνταγές που φτιάχνει συχνά για να περιποιηθεί την επιδερμίδα της, να επαναφέρει τη λάμψη και τη μεταξένια υφή της είναι μια μάσκα προσώπου που περιέχει  υλικά που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα. 

Η facialist των celebrities, Mimi Luzon, έχει μοιραστεί στο παρελθόν μέσα από συνέντευξή της στην Daily Mail τον τρόπο παρασκευής αυτής της μάσκας ομορφιάς στην οποία «ορκίζεται» η Irina Shayk.

Η μάσκα περιλαμβάνει 1 κ.γ. κουρκουμά, 1 κ.γ. αλεύρι, 1 κ.γ. φυσικό χυμό λεμονιού και 1 κ.γ. γάλα. Για να τη φτιάξεις και να δοκιμάσεις τα αποτελέσματά της, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αναμείξεις όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Στη συνέχεια, εφάρμοσε τη μάσκα στο πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Θα χρειαστεί να περιμένεις περίπου 20 λεπτά μέχρι να δράσει και έπειτα να ξεπλένεις το πρόσωπο με χλιαρό νερό.

Η επιδερμίδα σου θα λάμψει αμέσως!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department