Skip to main content

BEAUTY TIPS

Έχεις καρέ κούρεμα; Μια γνωστή TikToker δείχνει πώς να δημιουργήσεις το εμβληματικό χτένισμα της πριγκίπισσας Diana

Το tutorial της έγινε αμέσως viral



Η πριγκίπισσα Diana ήταν αναμφίβολα και παραμένει μέχρι και σήμερα, ένα σύμβολο γοητείας που άφησε τη δική της σφραγίδα στο σύμπαν της ομορφιάς και του στιλ. Αυτή η γυναίκα που λάτρευε την απλότητα, επηρεάζει ακόμα εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο και καθορίζει σημαντικά την εμφάνισή τους.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της πριγκίπισσας Diana ήταν φυσικά τα μαλλιά της και πιο συγκεκριμένα το κούρεμα- σταθμός, το οποίο συνοδευόταν από ένα θρυλικό χτένισμα. Πρόκειται για ένα 80s look με το χαρακτηριστικό layering το οποίο αρχίζει από τις φράντζες και κατεβαίνει στα πλαϊνά, ένα κλασικό ντεγκραντέ άλλοτε σε πιο μακριά και άλλοτε σε πιο κοντά μήκη.

Το χτένισμα της πριγκίπισσας Diana με τα μαλλιά να γυρνούν προς τα πίσω, κατάφερε να αναδημιουργήσει η γνωστή TikToker από την Ολλανδία, Rose Nora Anna (@70srose). Η νεαρή έγινε viral χάρη στο video tutorial στο οποίο αντέγραψε το χτένισμα της Diana.

 

https://www.instagram.com/p/COI2dDXsFjh/?utm_source=ig_embed 

 

Χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρική βούρτσα, δείχνει βήμα βήμα το signature χτένισμα της πριγκίπισσας Di, γυρίζοντας τις άκρες των μαλλιών της προς τα έξω.

To video συγκεντρώνει μέχρι αυτή στη στιγμή κάτι λιγότερο από 10 εκατομμύρια views, ενώ άπειρα είναι τα σχόλια των χρηστών του δημοφιλούς αυτού μέσου κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι σημειώνουν την απίστευτη ομοιότητα της Rose Nora Anna με την πριγκίπισσα Diana.

@70srose

The tutorial you all have been waiting for?? #70s #80s #1980s #princessdiana #ladydiana #ladydi #vintage #retro #edgeofseventeen

♬ Edge of Seventeen - Stevie Nicks

 

 

cover photo credits Instagram @lady.diana._

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department