Έχεις καρέ κούρεμα; Μια γνωστή TikToker δείχνει πώς να δημιουργήσεις το εμβληματικό χτένισμα της πριγκίπισσας Diana

Το tutorial της έγινε αμέσως viral

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Η πριγκίπισσα Diana ήταν αναμφίβολα και παραμένει μέχρι και σήμερα, ένα σύμβολο γοητείας που άφησε τη δική της σφραγίδα στο σύμπαν της ομορφιάς και του στιλ. Αυτή η γυναίκα που λάτρευε την απλότητα, επηρεάζει ακόμα εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο και καθορίζει σημαντικά την εμφάνισή τους.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της πριγκίπισσας Diana ήταν φυσικά τα μαλλιά της και πιο συγκεκριμένα το κούρεμα- σταθμός, το οποίο συνοδευόταν από ένα θρυλικό χτένισμα. Πρόκειται για ένα 80s look με το χαρακτηριστικό layering το οποίο αρχίζει από τις φράντζες και κατεβαίνει στα πλαϊνά, ένα κλασικό ντεγκραντέ άλλοτε σε πιο μακριά και άλλοτε σε πιο κοντά μήκη.

Το χτένισμα της πριγκίπισσας Diana με τα μαλλιά να γυρνούν προς τα πίσω, κατάφερε να αναδημιουργήσει η γνωστή TikToker από την Ολλανδία, Rose Nora Anna (@70srose). Η νεαρή έγινε viral χάρη στο video tutorial στο οποίο αντέγραψε το χτένισμα της Diana.

 

 

Χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρική βούρτσα, δείχνει βήμα βήμα το signature χτένισμα της πριγκίπισσας Di, γυρίζοντας τις άκρες των μαλλιών της προς τα έξω.

To video συγκεντρώνει μέχρι αυτή στη στιγμή κάτι λιγότερο από 10 εκατομμύρια views, ενώ άπειρα είναι τα σχόλια των χρηστών του δημοφιλούς αυτού μέσου κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι σημειώνουν την απίστευτη ομοιότητα της Rose Nora Anna με την πριγκίπισσα Diana.

@70srose

The tutorial you all have been waiting for💫💗 #70s #80s #1980s #princessdiana #ladydiana #ladydi #vintage #retro #edgeofseventeen

♬ Edge of Seventeen - Stevie Nicks

 

 

cover photo credits Instagram @lady.diana._About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares