Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το τρικ της Hailey Bieber για δυνατό κράτημα στο χτένισμα

Το αποκάλυψε η celebrity hairstylist/OUAI founder, Jen Atkin και είναι μια DIY συνταγή που μπορείς να φτιάξεις κι εσύ στο σπίτι



Η Hailey Bieber έχει καταφέρει να μας απασχολήσει συχνά, όχι μόνο με τα νέα της επαγγελματικής της πορείας ή της προσωπικής της ζωής, αλλά και με πράγματα που αφορούν στην ομορφιά της. Για παράδειγμα, στο πρόσφατο παρελθόν έκανε τους πάντες να μιλούν για το λαμπερό της πρόσωπο, αποτέλεσμα που κατάφερε να πετύχει, όπως ίδια αποκάλυψε, μετά από μια δύσκολη «μάχη» που έδωσε με την ακμή κατά την ενήλικη ζωή της.

Αυτή τη φορά, το μοντέλο κερδίζει τα βλέμματα των θαυμαστριών της γιατί έγινε γνωστό το τρικ που εφαρμόζει για να δίνει διάρκεια και μεγάλο κράτημα στο χτένισμά της. Συγκεκριμένα, μέσα από το κανάλι τις στο youtube και το βίντεο που δείχνει πώς ετοιμάζεται η ίδια για ένα red carpet event, η celebrity hairstylist/OUAI founder, Jen Atkin, μίλησε για αυτό το τρικ το οποίο στην ουσία είναι μια DIY συνταγή που μπορείς να φτιάξεις κι εσύ στο σπίτι, με υλικά που σίγουρα έχεις.

Η Jen Atkin είπε λοιπόν ότι χρησιμοποιεί ένα μείγμα από νερό και ζάχαρη ως setting spray για τα μαλλιά, για να δώσει ένα πραγματικά πολύ δυνατό κράτημα στο χτένισμα, χωρίς να τα βαραίνει. Στο βίντεο ανέφερε ότι αυτό το τρικ πρέπει να εφαρμόζεται σε νωπά μαλλιά και πως πρόκειται για ένα παλιό μυστικό που έκαναν οι νοικοκυρές στα 50’s.

 

https://www.instagram.com/p/CGi11dZFocn/ 

 

Η DIY συνταγή είναι μια φυσική, εναλλακτική λύση για τις γυναίκες που δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το κλασικό hairspray. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και για να διατηρήσεις τα beach waves σου, αντικαθιστώντας το αλατόνερο που ήξερες μέχρι σήμερα.

Δες το βίντεο:

 

cover photo credits Instagram @haileybieber

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα