Skip to main content

BEAUTY TIPS

Makeup trick: Πώς θα δημιουργήσεις το εφέ της ηλιοκαμένης επιδερμίδας

Κάνε το πρόσωπο σου να μοιάζει σαν να έχεις ήδη πάει διακοπές



Η ηλιοκαμένη όψη που αφήνει το καλοκαίρι στην επιδερμίδα είναι σίγουρα μια μεγάλη αγάπη όλων των γυναικών. Κάνει την εμφάνισή μας πιο θηλυκή και σέξι με έναν ανεπιτήδευτο τρόπο, ενώ μας δίνει μια ώθηση να αγαπήσουμε περισσότερο τη φυσική μας ομορφιά. Ωστόσο, για να πετύχει κανείς ένα τέτοιο sunkissed look σημαίνει πως θα πρέπει να μείνει για ώρες κάτω από τον ήλιο, κάτι που δεν είναι και τόσο καλό για την υγεία της επιδερμίδας.

Thank God βέβαια, υπάρχουν τα makeup tricks! Χρησιμοποιώντας ένα μόνο προϊόν μπορείς να πετύχεις αυτό το ηλιοκαμένο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα χωρίς να τη βλάψεις. Αναρωτιέσαι πώς; Οι makeup artists αλλά και πολλές διάσημες γυναίκες, όπως η Emily Ratajkowski και η Jeanne Damas, λατρεύουν να χρησιμοποιούν το κόκκινο κραγιόν τους για αυτόν τον σκοπό.

photo courtesy of: Instagram @emrata

 

Σε αυτήν λοιπόν την περίπτωση, το κόκκινο κραγιόν εφαρμόζεται όχι στα χείλη, αλλά σε δύο άλλα σημεία του προσώπου: στα μάγουλα και τη μύτη. Πρόκειται για τα δύο σημεία που ο ήλιος «ακουμπά» κατά τη διάρκεια της ημέρας και έτσι κάνει την επιδερμίδα να δείχνει ηλιοκαμένη.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις αυτό το sunkissed look, το οποίο προσφέρει στο πρόσωπο μια νεανική και πολύ γοητευτική όψη, δεν έχεις παρά να εφαρμόσεις λίγη ποσότητα από ένα κόκκινο κραγιόν σε αυτές τις περιοχές και να το απλώσεις κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις.

Ένα άλλο makeup trick που προτείνουμε να δοκιμάσεις είναι η εφαρμογή ενός πολυχρηστικού προϊόντος όπως το Beauty Multi-Stick στην απόχρωση Dreamer της εταιρείας Ilia. Άπλωσε λίγη ποσότητα στα ίδια σημεία και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

 

 

 

Cover photo courtesy of: Instagram @jeannedamas

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department