Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς θα πετύχεις το αγαπημένο κόκκινο χρώμα χειλιών της Cate Blanchett

Η makeup artist της σταρ, Morag Ross, αποκάλυψε το τρικ στο Instagram



Κόκκινο κραγιόν και μαυρισμένη επιδερμίδα. Αυτός είναι αναμφίβολα ο πιο ερωτικός, σέξι και εκρηκτικός συνδυασμός του καλοκαιριού και μια από τις σταρς που λατρεύουν αυτό το χρώμα στα χείλη είναι η Cate Blanchett.

Οι φορές που την έχουμε δει να το επιλέγει σε επίσημες εμφανίσεις της πολλές και σε όλες αυτές έχει καταφέρει να μαγνητίσει τα βλέμματα και να κάνει την κάμερα να τη λατρέψει λιγάκι παραπάνω.

Η makeup artist της σταρ, Morag Ross, η οποία έχει επιμεληθεί αρκετά από τα looks της ηθοποιού, αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από το Instagram το τρικ που εφαρμόζει για να πετύχει το άκρως θηλυκό, γεμάτο πάθος, κόκκινο χρώμα στα χείλη της Cate Blanchett που βλέπεις παρακάτω.

Η Morag Ross δημοσίευσε ένα close-up των κόκκινων χειλιών που δημιούργησε, γράφοντας στη λεζάντα: «Μαντέψτε ποια χείλη είναι αυτά». Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα post με τα χείλη της Cate Blanchett σε επαναλαμβανόμενο μοτίβο και έπειτα, η makeup artist, σε επόμενη φωτογραφία αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε δύο κραγιόν για αυτό το lip look.

Συγκεκριμένα, εφάρμοσε δύο κραγιόν από την σειρά Armani Lip Power του οίκου Giorgio Armani Beauty, του οποίου η Cate Blanchett αποτελεί Global Ambassador. Η Morag Ross εφάρμοσε την απόχρωση 402 στο περίγραμμα των χειλιών και την απόχρωση 400 για να γεμίσει το εσωτερικό των χειλιών της ηθοποιού.

Το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό που πραγματικά σε κάνει να θέλεις να το αντιγράψεις αμέσως και αυτό το τρικ των δυο κραγιόν θα σε βοηθήσει με βεβαιότητα να το πετύχεις!

 

Photo credits Instagram @morag_ross_makeup_artist

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ