Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτό το τρικ θα σε βοηθήσει να εφαρμόσεις το κραγιόν με απόλυτη ακρίβεια

Έγινε viral στο TikTok



Το κραγιόν αποτελεί ένα από τα staples του μακιγιάζ. Είτε κόκκινο είτε nude ή σε οποιαδήποτε άλλη απόχρωση, βρίσκεται τουλάχιστον ένα στο γυναικείο νεσεσέρ, αφού με μερικές απλές κινήσεις και χωρίς καθόλου περαιτέρω μακιγιάζ, μπορείς να τονίσεις τα χείλη και να φωτίσεις το πρόσωπό σου, αναδεικνύοντας με κομψό τρόπο την ομορφιά του.

Όπως συμβαίνει με άλλα καλλυντικά, έτσι και το κραγιόν έχει δικά του μυστικά και κόλπα τα οποία χαρίζουν το τέλειο αποτέλεσμα, ενώ δίνουν τη δυνατότητα εφαρμογής με ευκολία και πάνω από όλα με ακρίβεια. Ένα από αυτά εντοπίσαμε στο TikTok και μάλιστα πρόκειται για ένα τρικ που έγινε viral.

Είναι μια low - budget λύση για εσένα που ταλαιπωρείσαι κάθε φορά που προσπαθείς να φορέσεις το κραγιόν σου όπως οι makeup artists, βλέποντας το προϊόν να ξεφεύγει από το περίγραμμα των χειλιών σου. σύμφωνα με αυτό το τρικ, το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσεις μια μπατονέτα ανάμεσα στα χείλη, δαγκώνοντας την απαλά. Οι άκρες της μπατονέτας θα πρέπει να ακουμπούν τις εξωτερικές γωνίες των χειλιών. Όταν εφαρμόσεις σωστά την μπατονέτα, τότε μπορείς να αρχίσεις να βάζεις το αγαπημένο σου κραγιόν και όπως θα δεις στο βίντεο tutorial, το αποτέλεσμα είναι φοβερό!

https://www.tiktok.com/@tesslamariee/video/6962695971776023813?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.allure.com%2F&referer_video_id=6962695971776023813&refer=embed 

 

Αυτό το τρικ δεν είναι καινούριο, δηλαδή δεν είναι κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά. Στην πραγματικότητα, το είχε ήδη δείξει μέσα από ένα βίντεο της στο Youtube η ιδρύτρια του brand Huda Beauty, Huda Kattan, όταν το δοκίμασε στα χείλη της αδερφής της.

Thank you Huda!

 

 

Cover photo credits Instagram @sabinasocol

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα