Skip to main content

BEAUTY TIPS

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε τα τρία βήματα που ακολουθεί στην πρωινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της για λαμπερή επιδερμίδα

Τα μυστικά του JLo glow



Την ώρα που όλος ο κόσμος ασχολείται με την επανασύνδεση της με τον Ben Affleck, η pop-star εξακολουθεί να αποκαλύπτει στις θαυμάστριές της τα μυστικά περιποίησης στα οποία οφείλει τη λαμπερή, νεανική και αψεγάδιαστη όψη της επιδερμίδας της, στοιχεία που είναι γνωστά ως “JLo glow” εδώ και αρκετά χρόνια.

Η Jennifer Lopez δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, μέσα από το οποίο μοιράστηκε τα τρία βήματα που ακολουθεί στην πρωινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της και στα οποία «ορκίζεται». Πρόκειται για τρία must αλλά πολύ απλά βήματα, με τα οποία φροντίζει σωστά την επιδερμίδα της, προσφέροντάς της πάνω από όλα υγεία.

Ας δούμε όμως ποια είναι αυτά τα βήματα που συνθέτουν την πρωινή ρουτίνα περιποίησης της Jennifer Lopez:

Καθαρισμός

Ο επιμελής καθαρισμός του δέρματος είναι το Α και το Ω τόσο το πρωί όσο βέβαια και το βράδυ. Ο σωστός καθαρισμός είναι αυτός που διατηρεί ακέραιο τον επιδερμιδικό φραγμό, απομακρύνοντας παράλληλα τους ρύπους, το πλεονάζoν σμήγμα και το μακιγιάζ με επιτυχία. Η Jennifer Lopez σχολίασε στο βίντεο πως αυτή η πρωινή συνήθεια είναι πραγματικά πάρα πολύ σημαντική, ώστε το πρόσωπο να προετοιμαστεί για το υπόλοιπο της ημέρας. Η ίδια χρησιμοποιεί το προϊόν καθαρισμού THAT HIT SINGLE GEL CREAM CLEANSER, το οποίο λατρεύει.

Serum

Το δεύτερο βήμα στην πρωινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της, το οποίο όπως είπε είναι και το μεγάλο της μυστικό για την απίθανη λάμψη της επιδερμίδας της, είναι το serum. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, εφαρμόζει στο πρόσωπό της το THAT JLO GLOW serum κάνοντας μασάζ και όπως εξήγησε είναι σαν να παίρνει βιταμίνες για την υγεία του δέρματός της.

Αντηλιακό

Τρίτο και τελευταίο βήμα σύμφωνα με την Jennifer Lopez είναι η αντηλιακή προστασία του προσώπου. Το αντηλιακό είναι το απαραίτητο προϊόν στο νεσεσέρ μας, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά όλο το χρόνο. Η σταρ τόνισε ότι από την μικρή ηλικία κάθε γυναίκα θα πρέπει να φοράει αντηλιακό στο πρόσωπό της. Είναι μια συνήθεια που ακολουθεί και εκείνη από τότε που ήταν νέα και χάρη στην οποία οφείλει τη νεανική όψη της επιδερμίδας της.

 

cover photo credits Instagram @jlo

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...