Ξανθό της φράουλας – Το τολμηρό χρώμα μαλλιών που σε κάνει να δείχνεις πιο νέα

Ταιριάζει στις γυναίκες με ανοιχτό δέρμα

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Όπως συμβαίνει με το μακιγιάζ, έτσι και με τα μαλλιά, υπάρχουν κάποια μυστικά τα οποία, αν τα εφαρμόσεις, μπορούν να κρύψουν χρόνια από την εμφάνισή σου και να σε κάνουν να δείχνεις πιο λαμπερή και ξεκούραστη. Το «ξανθό της φράουλας» είναι το χρώμα που προτιμούν ολοένα και περισσότερες celebrities, ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Nicole Kidman, Emma Stone, Amy Adams, Blake Lively είναι μερικές μόνο από αυτές τις διάσημες γυναίκες που το έχουν τολμήσει και μας έχουν ενθουσιάσει. Το «ξανθό της φράουλας» το οποίο είναι γνωστό και ως “strawberry blonde”, είναι ένα χρώμα που κινείται ανάμεσα στο κόκκινο, το ροζ και το ξανθό και δίνει ένα γλυκό και πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα.

photo credits Instagram @thiemo_ghd_educator

 

Το συγκεκριμένο χρώμα και οι διαβαθμίσεις του έχουν γίνει τάση στην ομορφιά. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη πρόταση, η οποία είναι ιδανική για γυναίκες που έχουν ανοιχτό δέρμα και ανοιχτόχρωμα μάτια. Κόκκινοι, ginger και ροζ τόνοι μεταμορφώνουν την όψη των μαλλιών και φωτίζουν το πρόσωπο.

Το ξανθό της φράουλας είναι ένα χρώμα μαλλιών το οποίο με το κατάλληλο μακιγιάζ και με ένα απλό κόκκινο κραγιόν θα σε κάνει να δείχνεις πάντα περιποιημένη και εντυπωσιακή. Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή, πριν τις καλοκαιρινές σου διακοπές, μην το επιχειρήσεις μόνη σου, αλλά απευθύνσου σε hair experts οι οποίοι θα δημιουργήσουν την τέλεια εκδοχή του “strawberry blonde” για τα δικά σου μαλλιά.

 

cover photo credits Instagram @nicolekidmanAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares