Skip to main content

BEAUTY TIPS

“Kitten Eyeliner”- Αυτός είναι ο πιο cool τρόπος για να αναβαθμίσεις το κλασικό cat eye μακιγιάζ ματιών

Κάνει το βλέμμα ακόμα πιο θελκτικό και σέξι



Το cat eye αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή μακιγιάζ ματιών, χάρη στη γοητεία που προσφέρει στο πρόσωπο, όμως απαιτεί ιδιαίτερη ακρίβεια και προσοχή κατά τη δημιουργία του. Για το λόγο αυτό οι makeup artists έρχονται να προτείνουν μια πιο light εκδοχή του, το “Kitten Eyeliner”, το οποίο πρόκειται να εξυπηρετήσει όλες τις γυναίκες.

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ ματιών κάνει το βλέμμα πολύ θελκτικό και σέξι, ενώ απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια από σένα. Η γραμμή του ξεκινά από τη μέση των βλεφαρίδων και όχι από την εσωτερική γωνία του ματιού, καθώς το τελευταίο σημείο είναι πιο δύσκολο στην εφαρμογή.

Η γραμμή στο “Kitten Eyeliner” μακιγιάζ ματιών είναι μικρότερη και αυτό είναι μια τάση που τείνει να επικρατεί όλο και περισσότερο σύμφωνα με τους makeup artists, όχι μόνο γιατί είναι πιο εύκολες και πρακτικές αλλά γιατί ολοένα και περισσότερες γυναίκες επιθυμούν πιο clean look στο μακιγιάζ των ματιών τους.

photo credits Instagram @shaynagold

 

Το “Kitten Eyeliner”, το οποίο κάνει θραύση στα social media, ταιριάζει τέλεια σε μίνιμαλ, φυσικά μακιγιάζ με λαμπερή επιδερμίδα, ενώ δίνει το εφέ ενός lifting στο πρόσωπο. Επίσης, είναι ιδανικό για κάθε σχήμα προσώπου και ματιών. Φυσικά μπορείς πάντοτε να το προσαρμόσεις στις ανάγκες και τα γούστα σου και να δημιουργήσεις τη δική σου εκδοχή!

 

 

Cover photo credits Instagram @melissa.hernandez

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30