Skip to main content

BEAUTY TIPS

Elizabeth Taylor: 3 μικρά μυστικά ομορφιάς της πιο όμορφης και ταλαντούχας σταρ της μεγάλης οθόνης

Η σταρ κατέκτησε το Hollywood και τις καρδιές εκατομμυρίων ανδρών με τη γοητεία της



Αγαπούσε πολύ τα κοσμήματα, τα αρώματα και ήταν διάσημη για τα βιολετί της μάτια. Η Elizabeth Taylor υπήρξε μια από τις πιο σαγηνευτικές γυναίκες στην ιστορία του κινηματογράφου, με την ομορφιά της να συζητιέται ακόμη και σήμερα, ενώ παραμένει ένα style & beauty είδωλο. Λάτρευε τα κοσμήματα, είχε ένα signature μακιγιάζ, συγκεκριμένα το “smokey eye” και παρέμενε πιστή σε μυστικά ομορφιάς που την έκαναν πρωτοπόρο για την εποχή της.

Ας δούμε λοιπόν τρία από αυτά…

Glossy χείλη

Ένα από τα χαρακτηριστικά στο μακιγιάζ της Elizabeth Taylor ήταν τα glossy, γεμάτα λάμψη δηλαδή, χείλη.  Ανεξάρτητα από τις τάσεις της εποχής, η σταρ ολοκλήρωνε το μακιγιάζ της με ένα gloss του οίκου Chanel. Δεν παρέλειπε ποτέ αυτό το προϊόν, ακόμα και όταν φορούσε ένα κόκκινο κραγιόν.

Έντονα φρύδια

Το σήμα κατατεθέν της. Τα φρύδια είχαν τεράστια σημασία για την Elizabeth Taylor. Τα ήθελε πάντοτε έντονα και καλοσχηματισμένα. Φυσικά, είχε το δικό της μυστικό για να δημιουργήσει ένα πολύ δυναμικό look. Η σταρ δεν χρησιμοποιούσε για τα φρύδια της ένα κοινό μολύωι μακιγιάζ, αλλά μολύβι από κάρβουνο το οποίο έπαιρνε από τη Γερμανία, όπως αποκάλυψε η makeup artist Francesca Tolot στο Page Six Style. Η σταρ και η makeup artist συνεργάστηκαν κάποτε σε ένα photo set. 

taylor

photo credits Instagram @elizabethtaylor

 

Δεν χρησιμοποιούσε conditioner

Αν δεις τα χτενίσματα της ηθοποιού, θα παρατηρήσεις πως τα μαλλιά της ήταν το δίχως άλλο voluminous. Δηλαδή είχαν πάρα πολύ όγκο. Η ίδια προκειμένου να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα στο hair look της και να μην χάσει ίχνος του όγκου τους, απέφευγε το conditioner, γιατί θεωρούσε ότι αυτό θα κάνει τα μαλλιά της λεία.

 

 

 

 

cover photo credits Instagram @elizabethtaylor

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.