Skip to main content

BEAUTY TIPS

90s are back και αυτή είναι η πιο hot τάση στα φρύδια

Πώς να αποκτήσεις το look χωρίς να δεσμευτείς



Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας για αυτό και οφείλουμε να τα έχουμε πάντοτε περιποιημένα και καλοσχηματισμένα. Παράλληλα όμως, μπορεί να «υιοθετήσουμε» κάποιες από τις τάσεις που έρχονται στο προσκήνιο. Μια από αυτές είναι και το κλασικό 90s κόψιμο στο φρύδι, το οποίο επέστρεψε και είναι καλύτερο από ποτέ!

Σου φαίνεται πολύ τολμηρό; Τώρα μπορείς να το δοκιμάσεις χωρίς να ξυρίσεις ένα κομμάτι από το φρύδι σου. Ναι, σωστά διάβασες, καθώς υπάρχει μια τεχνική μακιγιάζ η οποία θα σου χαρίσει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Η National Brow Artist της Benefit, Λόλα Ντόκα, δίνει tips, ώστε να πετύχεις αυτό το trendy look χρησιμοποιώντας μόνο 2 προϊόντα.

Τι θα χρειαστείς: 

  • Ένα ματ καλυπτικό concealer στην σωστή απόχρωση της επιδερμίδας σου, όπως το Boi-ing Cakeless Concealer.
  • Μια πομάδα φρυδιών με έντονη χρωστική όχι μόνο για να γεμίσεις τα φρύδια σου αλλά και να σχεδιάσεις το περίγραμα του «κοψίματος». Η National Brow Artist της Benefit προτείνει να χρησιμοποιήσεις την πομάδα φρυδιών POWmade brow pomade της Benefit για να έχεις μεγαλύτερη διάρκεια και αυθεντικότητα στο εφέ του κοψίματος.

eyebrow

How-to: 

− Εφάρμοσε Boi-ing Cakeless Concealer στην απόχρωση της επιδερμίδας σου χρησιμοποιώντας ένα πινέλο φρυδιών. Ταμπονάρισε στο σημείο που θέλεις να δημιουργήσεις το κόψιμο. Το σημείο αυτό πρέπει να είναι ακριβώς μετά το τόξο σου (περίπου στο ¼ της απόστασης από το τόξο στο τέλος του φρυδιού).

− Πόσες στρώσεις concealer να εφαρμόσεις; Εξαρτάται από την απόχρωση και τον τύπο των τριχών σου! Αν έχεις ανοιχτόχρωμα φρύδια, μία στρώση πιθανόν να αρκεί. 

– Αν οι τρίχες στα φρύδια σου είναι πιο σκούρες και χοντρές, επέτρεψε στην πρώτη στρώση concealer να στεγνώσει τελείως προτού εφαρμόσεις μία δεύτερη. Μην διστάσεις να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλά σου για πιέσεις το έξτρα προϊόν στα φρύδια σου.

pomade

HOT TIP: Έχεις λιπαρό δέρμα και ανησυχείς ότι θα απλώσει το concealer ; Πέρασε πάνω από το concealer μια στρώση από την αγαπημένη σου πούδρα foundation για να εξασφαλίσεις έξτρα κράτημα.

− Ήρθε η ώρα να εφαρμόσεις το  POWmade Brow Pomade! Ξεκίνα παίρνοντας το αγαπημένο σου πινέλο φρυδιών και βούτηξέ το μέσα στο προϊόν. Θα χρειαστεί να τονίσεις το περίγραμμα του “κοψίματος”. Σε περίπτωση που έχεις εφαρμόσει concealer σε μεγαλύτερη έκταση από την επιθυμητή, τώρα είναι η στιγμή που θα ορίσεις/διορθώσεις αυτόν τον αρνητικό χώρο χρησιμοποιώντας το POWmade. 

–Κάνε 2 γραμμές στις άκρες της περιοχής που εφάρμοσες το concealer με το πινέλο σου για να ορίσεις το περίγραμμα του αρνητικού χώρου (το οποίο θα λειτουργήσει σαν το κόψιμο του φρυδιού).

– Αποφεύγoντας το σημείο με το concealer, τόνισε το περίγραμμα του φρυδιού και το γέμισε με το POWmade. Ξεκίνα από το κομμάτι του τελειώματος και συνέχισε με το άλλο μισό δίνοντας έμφαση στο περίγραμμα γύρω από το “κόψιμο”.  

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου όταν πάσχεις από ακμή

Οι κινήσεις που μπορείς να ακολουθήσεις για να αποφύγεις τον τραυματισμό του δερματικού φραγμού και τις μολύνσεις.

BEAUTY TIPS

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσεις τη ρετινόλη;

Το ενεργό συστατικό που κάνει θαύματα στην επιδερμίδα έχει και αυστηρές οδηγίες χρήσης.

BEAUTY TIPS

Με τη δύναμη της ντομάτας: μια νόστιμη συνταγή σούπας που τονώνει το δέρμα

Πώς να την φτιάξετε και γιατί θα κάνει το πρόσωπό σας να λάμπει

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερή της περίοδος

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της