Skip to main content

BEAUTY TIPS

Rita Ora: Το μυστικό της για λαμπερή επιδερμίδα πριν από κάθε επίσημη εμφάνιση

Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε το beauty - tech προϊόν στο οποίο «ορκίζεται» μέσω Instagram



Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στις επίσημες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο εξωτερικό και στις οποίες παρευρίσκονται διάσημοι καλλιτέχνες. Η Rita Ora λάμπει σε κάθε της βήμα και αυτό το οφείλει όχι μόνο στους ανθρώπους που επιμελούνται την εικόνα της, αλλά και σε δικές της αγαπημένες συνήθειες και μυστικά ομορφιάς.

Ένα από αυτά αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, προκειμένου να απαντήσει στο πώς καταφέρνει να έχει μια τόσο λαμπερή, φωτεινή και τέλεια επιδερμίδα. Αφορμή στάθηκε η εμφάνισή της στη The Daily Front Row στα Fashion Media Awards 2021 της Νέας Υόρκης, στα οποία και κέρδισε το βραβείο style icon.

Στο sneak peak από τη ρουτίνα ομορφιάς τη που μοιράστηκε, η σταρ αποκάλυψε ότι έχει μια αγαπημένη beauty – tech συσκευή την οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. «Θέλω να σας δείξω μερικά από αγαπημένα μου προϊόντα που χρησιμοποιώ για να είμαι έτοιμη για κάθε απαιτητικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Το LUNA 3 είναι η αγαπημένη μου συσκευή καθώς κάθε φορά που την χρησιμοποιώ απολαμβάνω την λειτουργεία massage μέσω της τεχνολογίας των T-Sonic Pulsations» εξηγεί η Rita Ora. Είναι γεγονός πως και άλλες celebrities όπως η Jessica Alba χρησιμοποιούν τη κομψή συσκευή LUNA 3 καθώς είναι εύκολη στη χρήση, ανθεκτική και πάντα αξιόπιστη! Η συσκευή LUNA™ 3 προσφέρει απαλό αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικό βαθύ καθαρισμό αφήνοντας την επιδερμίδα πιο νέα και υγιή. Τα ultra-hygienic silicone bristles αφαιρούν αποτελεσματικά το 99.5% των ρύπων προετοιμάζοντας την επιδερμίδα ώστε να απορροφήσει αποτελεσματικά όλα τα αγαπημένα σας skincare προϊόντα. Μόλις τελειώσετε τον καθαρισμό προσώπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία μασάζ της συσκευής και μέσα από χαμηλότερες συχνότητες να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα αφήνοντας την επιδερμίδα πιο σφριγηλή.

orarita

Παράλληλα, η Rita εξηγεί περισσότερα σχετικά με τη συσκευή που λατρεύει να χρησιμοποιεί μετά από το βαθύ καθαρισμό που προσφέρει στο πρόσωπο της , «Δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στη συσκευή UFO 2, που λατρεύω να χρησιμοποιώ ύστερα από τον καθαρισμό του προσώπου μου καθώς καταφέρνει σαγηνευτικά αποτελέσματα και ενυδατώνει την επιδερμίδα προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης σε μόλις 2 λεπτά» επισημαίνει η ίδια πριν εξηγήσει περισσότερα σχετικά με τα οφέλη της συσκευής και γιατί απολαμβάνει να τη χρησιμοποιεί όταν ταξιδεύει.

«Το UFO 2 από τη FOREO διαθέτει επιπλέον τη λειτουργία της θερμοθεραπείας και κρυοθεραπείας. Τα LED lights, αποτελούν ένα life changing χαρακτηριστικό όταν θέλω να προσφέρω στην επιδερμίδα μου μία δροσιστική αίσθηση ή όταν η επιδερμίδα μου έχει κάποιες ατέλειες όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Έτσι, επιλέγω τη λειτουργία της θερμοθεραπείας που σκοτώνει όλα τα βακτήρια και με βοηθά να αποκτήσω τη λάμψη που χρειάζομαι» αναφέρει η Rita.

H δίλεπτη supercharged περιποίηση που προσφέρει το UFO 2 από τη FOREO συνδυάζει ένα πλήρες φάσμα λειτουργιών συμπεριλαμβανομένων της θερμοθεραπείας, κρυοθεραπείας και των T-sonic™ pulsations που κάνουν δυνατή την επαγγελματική περιποίηση on the go ή από το σπίτι.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου όταν πάσχεις από ακμή

Οι κινήσεις που μπορείς να ακολουθήσεις για να αποφύγεις τον τραυματισμό του δερματικού φραγμού και τις μολύνσεις.

BEAUTY TIPS

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσεις τη ρετινόλη;

Το ενεργό συστατικό που κάνει θαύματα στην επιδερμίδα έχει και αυστηρές οδηγίες χρήσης.

BEAUTY TIPS

Με τη δύναμη της ντομάτας: μια νόστιμη συνταγή σούπας που τονώνει το δέρμα

Πώς να την φτιάξετε και γιατί θα κάνει το πρόσωπό σας να λάμπει

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…