Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτό το μυστικό στο look ομορφιάς που δημιούργησε η Linda Cantello για το S/S22 σόου του Giorgio Armani θα σου πάρει τα μυαλά

Επαγγελματικό μακιγιάζ με απλά βήματα



Το σόου του οίκου Armani για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 ήταν ένα ταξίδι στο όνειρο. Ένα métissage από τροπικά στοιχεία, ανακατεμένα με νομαδικά αρώματα, στολίδια και χρώματα  που φαίνεται να αποτελούν εμπειρίες ενός ταξιδιού που βιώνονται νοσταλγικά σε ένα αστικό περιβάλλον. Η αντίθεση της απόλυτης ακρίβειας και της ελευθερίας επιτυγχάνεται με την  απαλότητα, τόσο των υλικών όσο και των αποχρώσεων. 

Τα μοντέλα περπάτησαν στο catwalk φορώντας εκπληκτικές δημιουργίες που συνοδεύονταν από ένα υπέροχο, νεανικό και πολύ «δροσερό» beauty look, το οποίο δημιούργησε η Linda Cantello, international make–up artist του οίκου ομορφιάς Giorgio Armani.

Η ίδια αποκάλυψε για το συγκεκριμένο beauty look: «Η προσοχή στρέφεται στα μάτια, αποφεύγοντας το μαύρο χρώμα. Το βλέμμα τονίζεται με απαλό παστέλ μπλε/πράσινο χρώμα, ενώ η επιδερμίδα και τα χείλη παίρνουν μια υγιή φυσική όψη».

Η Linda Cantello ξεκίνησε τη δημιουργία του μακιγιάζ με την προετοιμασία της επιδερμίδας. Αρχικά, εφάρμοσε το LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMER για ενυδάτωση και σωστή βάση και στη συνέχεια, το NEO NUDE FOUNDATION στην κατάλληλη απόχρωση, απλώνοντάς το μέχρι το λαιμό.

Έπειτα, προχώρησε με το μακιγιάζ των ματιών. Χρησιμοποίησε ένα μείγμα της EYE TINT, των αποχρώσεων #37 Scarab και #24 Nude Smoke και εφάρμοσε μια αρκετά παχιά στρώση. Ανάμειξε καλά το μείγμα και μετά, το τοποθέτησε με λίγη MICRO-WIRE LOOSE πούδρα.

Η Linda Cantello γέμισε τα φρύδια των μοντέλων χρησιμοποιώντας την κατάλληλη απόχρωση του EYE-PRECISION BROW PENCIL. Τα φρύδια πρέπει να είναι πιο μακριά, σε ευθεία γραμμή αλλά όχι πιο σκούρα, σύμφωνα με την ίδια.

lipstylo

Τέλος, χάρισε όγκο στις βλεφαρίδες απλώνοντας 2 - 3 στρώσεις του EYES TO KILL CLASSICO μάσκαρα, ενώ εφάρμοσε και ένα μυστικό πο θα λατρέψεις: άπλωσε πρώτα το LIP POWER στην απόχρωση #504 ψηλά στα ζυγωματικά των μοντέλων και έπειτα στα χείλη (για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες) ή την απόχρωση #602 «Attitude» για πιο σκουρόχρωμες. Τα προϊόντα για τα χείλη χρησιμοποιούνται σκόπιμα στα ζυγωματικά στις επιδείξεις μόδας και αυτό είναι το μυστικό που θα χαρίσει λάμψη και χρώμα υγείας στην επιδερμίδα σου.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να ενσωματώσεις ένα essence στη ρουτίνα του skincare σου

Κι όμως, αλλάζει τα πάντα στον τρόπο που φρόντιζες την επιδερμίδα σου

BEAUTY TIPS

Πώς να βελτιώσετε την ανοχή σας για ορούς βιταμίνης C

Πώς να αποφύγετε τους ερεθισμούς, ειδικά αν έχετε ευαίσθητο δέρμα

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να αλλάξεις την ενυδατική σου κρέμα τώρα που μπήκε η άνοιξη

Γιατί μια μικρή αλλαγή στα προϊόντα που χρησιμοποιείς στη ρουτίνα του skincare σου είναι απαραίτητη όταν αλλάζει η εποχή

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

CELEBS

Στέλλα Φυρογένη: Η ηλικία, o σύντροφος, η ζωή στο χωριό και οι κατάρες

Όσα δεν ξέρουμε για τη «Χάιδω» από τη Γη της Ελιάς

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του