Πώς θα κάνεις το άρωμά σου να κρατήσει όλη μέρα, σύμφωνα με τη Mona Kattan

Ακολούθησε το tip της και θα δεις τη διαφορά

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Ίσως να έχεις ακούσει ή διαβάσει περισσότερο το όνομα της αδερφής της Huda, όμως η Mona Kattan, είναι συνιδρύτρια του beauty brand, Huda Beauty, που κάνει χαμό παγκοσμίως και έχει την ίδια αγάπη και λατρεία για την ομορφιά. Ένα από τα προϊόντα με τα οποία έχει «εθισμό» είναι το άρωμα.

«Ό,τι έβαζα στην άκρη από τις δουλειές που έκανα ως έφηβη, τα έδινα στα αρώματα» έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της, προσθέτωντας «Ήθελα πάντα να αγοράζω ένα καινούριο άρωμα – πιστεύω πως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είμαι περισσότερο συναισθηματικό άτομο και το άρωμα με κάνει αμέσως να αισθάνομαι χαρούμενη ή γεμάτη ενέργεια ή πιο χαλαρή».

Η αγάπη της για το άρωμα μεταφράστηκε στη σειρά “Kayali”, τα αρώματα που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της Huda Beauty και τα οποία είναι άκρως σαγηνευτικά.

Η Mona Kattan έχει βρει το δικό της μυστικό που κάνει το άρωμα να κρατάει πολλές ώρες! Το πρώτο βήμα είναι η ενυδάτωση, ώστε η επιδερμίδα της να μπορεί να απορροφήσει καλύτερα το άρωμα που θα φορέσει. Αν όμως θέλει να δώσει έξτρα ένταση, επιλέγει μια κρέμα σώματος με άρωμα αντί για μια fragrance-free.

Στη συνέχεια, η perfume guru, ψεκάζει τα μαλλιά της με ένα mist και έπειτα, φοράει όχι μόνο ένα αλλά όσα αρώματα θέλει τη δεδομένη στιγμή, εφαρμόζοντας την τεχνική του layering.

Για το layering μάλιστα σημειώνει το εξής: πρέπει να ξεκινάς πρώτα με τις πιο βαριές νότες, πχ ξυλώδες ή Oud. Μετά πρέπει να συνεχίσεις με τις νότες εσπεριδοειδών και τις πιο δροσερές ευωδιές γιατί το βάρος των μορίων τους είναι πιο μικρό.

 

 

 

cover photo credits Instagram @monakattanAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares