Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς θα αποκτήσεις πιο πυκνά μαλλιά και θα ανακουφίσεις το τριχωτό της κεφαλής

Υπέροχα μαλλιά και αίσθηση άνεσης



Η περιποίηση των μαλλιών δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη υπόθεση, αφού πλέον στην αγορά κανείς μπορεί να βρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων τα οποία προσφέρουν εξειδικευμένη και στοχευμένη φροντίδα, από τη ρίζα ως τις άκρες.

Αυτή τη φορά επικεντρωνόμαστε στις ανάγκες όπως το ευαίσθητο, ξηρό ή με αίσθηση κνησμού τριχωτό της κεφαλής και την όχι και τόσο έντονη πυκνότητα. Αυτά τα προβλήματα μπορούν τώρα να λυθούν με μια μόνο κίνηση και συγκεκριμένα, εντάσσοντας στην ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου ένα από τα κορυφαία προϊόντα στην αγορά, το οποίο ανήκει στο Νο1 brand κομμωτηρίου, το ΝΙΟΧΙΝ.

Το brand παρουσίασε πρόσφατα τη νέα σειρά Scalp Relief που προσφέρει ανακούφιση του τριχωτού, ενώ παράλληλα παρέχει πιο πυκνά μαλλιά. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο απευθύνεται σε άτομα τα οποία έχουν ευαίσθητο, ξηρό ή με αίσθηση κνησμού τριχωτό της κεφαλής, ενώ παράλληλα αυξάνει τη διάμετρο της τρίχας από την 1η χρήση.

Η αποτελεσματική δράση και οι ευεργετικές ιδιότητες της σειράς Scalp Relief οφείλονται στη σύνθεση με αλόη, που συνδυάζει Νιασιναμίδη, Soothex™ και Γλυκερίνη. Εφαρμόζοντας το Σαμπουάν της σειράς για απαλό καθαρισμό του τριχωτού πετυχαίνεις το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα στην περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής.

nioxin

Έπειτα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Conditioner, για ανακούφιση του τριχωτού και αίσθηση θρέψης στα μαλλιά και φυσικά, υπάρχει και η  Θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα, για βελτιωμένη αίσθηση στο τριχωτό και αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών.

 

 

 

 

cover photo credits unsplash.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department