Πώς θα αποκτήσεις πιο πυκνά μαλλιά και θα ανακουφίσεις το τριχωτό της κεφαλής

Υπέροχα μαλλιά και αίσθηση άνεσης

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Η περιποίηση των μαλλιών δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη υπόθεση, αφού πλέον στην αγορά κανείς μπορεί να βρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων τα οποία προσφέρουν εξειδικευμένη και στοχευμένη φροντίδα, από τη ρίζα ως τις άκρες.

Αυτή τη φορά επικεντρωνόμαστε στις ανάγκες όπως το ευαίσθητο, ξηρό ή με αίσθηση κνησμού τριχωτό της κεφαλής και την όχι και τόσο έντονη πυκνότητα. Αυτά τα προβλήματα μπορούν τώρα να λυθούν με μια μόνο κίνηση και συγκεκριμένα, εντάσσοντας στην ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου ένα από τα κορυφαία προϊόντα στην αγορά, το οποίο ανήκει στο Νο1 brand κομμωτηρίου, το ΝΙΟΧΙΝ.

Το brand παρουσίασε πρόσφατα τη νέα σειρά Scalp Relief που προσφέρει ανακούφιση του τριχωτού, ενώ παράλληλα παρέχει πιο πυκνά μαλλιά. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο απευθύνεται σε άτομα τα οποία έχουν ευαίσθητο, ξηρό ή με αίσθηση κνησμού τριχωτό της κεφαλής, ενώ παράλληλα αυξάνει τη διάμετρο της τρίχας από την 1η χρήση.

Η αποτελεσματική δράση και οι ευεργετικές ιδιότητες της σειράς Scalp Relief οφείλονται στη σύνθεση με αλόη, που συνδυάζει Νιασιναμίδη, Soothex™ και Γλυκερίνη. Εφαρμόζοντας το Σαμπουάν της σειράς για απαλό καθαρισμό του τριχωτού πετυχαίνεις το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα στην περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής.

nioxin

Έπειτα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Conditioner, για ανακούφιση του τριχωτού και αίσθηση θρέψης στα μαλλιά και φυσικά, υπάρχει και η  Θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα, για βελτιωμένη αίσθηση στο τριχωτό και αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών.

 

 

 

 

cover photo credits unsplash.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares