Skip to main content

BEAUTY TIPS

"Tweed" eye look: Το ωραιότερο μακιγιάζ ματιών για τις βραδινές σου εξόδους

Πώς θα το δημιουργήσεις σύμφωνα με την μακιγιέζ των σελέμπριτις του εξωτερικού, Pati Dubroff



Όσο οι γιορτές πλησιάζουν, τόσο πληθαίνουν και οι βραδινές έξοδοι σε bars, εστιατόρια και clubs που σε κάνουν να χαλαρώνεις και ανεβάζουν παράλληλα τη διάθεση στα ύψη. Εκτός από ένα κομψό outfit, αυτό που χρειάζεσαι σε τέτοιες περιστάσεις είναι ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ το οποίο όμως δεν θα δείχνει καθόλου υπερβολικό ή κιτς. Τη λύση έρχεται να δώσει για άλλη μια φορά η διάσημη makeup artist Pati Dubroff, η οποία επιμελείται τα beauty looks πολλών σελέμπριτις του εξωτερικού, ανάμεσα στις οποίες και η ηθοποιός του Hollywood Margot Robbie.

Η Pati Dubroff, η οποία αποτελεί και makeup artist του γαλλικού οίκου Chanel, δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μέσα από το οποίο συστήνει σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν το μακιγιάζ των ματιών, το "tweed" eye look. Πρόκειται για ένα μακιγιάζ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το "tweed" ύφασμα που αγάπησε η Coco Chanel και χρησιμοποιείται από το 1924 σε δημιουργίες του γαλλικού οίκου μόδας, ενώ εξελίχθηκε σε σήμα κατατεθέν του.

Η makeup artist εφάρμοσε προϊόντα μακιγιάζ από την Holiday 2021 κολεξιόν του οίκου Chanel για το συγκεκριμένο μακιγιάζ, το οποίο χαρακτηρίζεται από μια διακριτική, φυσική λάμψη στο κινητό βλέφαρο, ενώ το στοιχείο που δίνει το “tweed” εφέ είναι το έντονο μαύρο μολύβι ματιών και το μαύρο eyeliner σε συνδυασμό με μια γραμμή σκιά με μικροσκοπικό glitter στο τέλος.

Δες το βίντεο για να αντιγράψεις το eye look:

https://www.instagram.com/p/CVyh6ZOAWgN/

 

 

 

cover photo credits Instagram @patidubroff

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς