Αυτό είναι το μυστικό για το βαθύ γέμισμα των ρυτίδων

Ανακαλύψαμε το νέο προϊόν της αγοράς που αναμένεται να κάνει θραύση

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Το πέρασμα των χρόνων μπορεί να γεμίζει τη ζωή μας με εμπειρίες που θα μας μείνουν αξέχαστες, φέρνει όμως και μαζί του τις ρυτίδες στο πρόσωπο. Αυτό συμβαίνει λόγω της απώλειας της σφριγηλότητας της επιδερμίδας, αλλά και λόγω της μείωσης της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, που οδηγούν σε χαλάρωση.

Μια από τις περιοχές που εμφανίζονται συνήθως οι ρυτίδες είναι και τα μάτια. Είναι μια ανεπιθύμητη συνθήκη που μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε άσχημα με την εμφάνισή μας και να μας πελαγώνει. Ωστόσο, στον beauty κόσμο για όλα υπάρχουν λύσεις!

Το μυστικό για το βαθύ γέμισμα των ρυτίδων στην περιοχή των ματιών είναι η Αντιγηραντικός Ορός για τα μάτια από τα ελληνικά φυσικά καλλυντικά Messinian Spa που δημιούργησαν την εντυπωσιακή σειρά αντιγήρανσης BIO LIFTING.

messinianbio

Ο ορός περιλαμβάνει πατενταρισμένο, φυσικά προερχόμενο νευρο-κατευναστικό πεπτίδιο, που προστατεύει από το στρες και συμβάλλει αποτελεσματικά στην ενίσχυση του φραγμού του δέρματος, στη μείωση των βαθιών ρυτίδων, στην αναδόμηση και ενυδάτωση του ώριμου δέρματος και στη βελτίωση της απαλότητας του δέρματος.

Περιέχει επίσης ένα πεπτιδίο 3 αμινοξέων που βελτιώνει την ωρίμανση του δέρματος, τη χαλάρωση και τις ρυτίδες, και έτσι βοηθάει το δέρμα να φαίνεται πιο σφριγηλό, πιο γεμάτο και πιο πυκνό.

Εμείς τον δοκιμάσαμε και μας ενθουσίασε!

 

 

 

cover photo credits pexels.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares