Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς θα αποκτήσεις απαλά και λαμπερά μαλλιά σύμφωνα με την celebrity hairstylist Clariss Rubenstein

Το τρικ που πρέπει να εφαρμόσεις κατά τη διάρκεια του μπάνιου σου



Ξέρω ότι ονειρεύεσαι κι εσύ ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά σου. Ξέρω ότι λατρεύεις το πόσο απαλά και λαμπερά είναι όταν βγαίνεις από το κομμωτήριο και ότι αυτό είναι κάπως δύσκολο να το πετύχεις μόνη στο σπίτι σε καθημερινή βάση, εκτός βέβαια αν χρησιμοποιείς μόνο εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης και αν εφαρμόζεις κάποιες συμβουλές που έχουν να σου δώσουν οι hair experts, όπως η Clariss Rubenstein.

Η celebrity hairstylist που συχνά μοιράζεται τρικς μέσα από συνεντεύξεις της αλλά και το Instagram, πρόσφατα μίλησε στο In Style.com και αποκάλυψε την κίνηση που πρέπει να εφαρμόζεις κατά τη διάρκεια του μπάνιου, ώστε όταν στεγνώσεις τα μαλλιά σου αυτά να μην έχουν χάσει τη λάμψη τους και να είναι τόσο απαλά σαν βελούδο.

«Πρέπει, ΠΡΕΠΕΙ, να απομακρύνεις καλά το νερό από τα μαλλιά σου πριν βάλεις conditioner. ΚΑΘΕ φορά» τόνισε η Clariss Rubenstein. «Προσπάθησε να σκουπίσεις κάτι με ένα υγρό, γεμάτο νερό σφουγγάρι – δεν θ’ απορροφήσει τίποτα. Κάπως έτσι συμβαίνει και με τα μαλλιά σου – αν είναι πολύ υγρά, δεν θα μπορούν να απορροφήσουν κανένα προϊόν φροντίδας», εξήγησε. «Είναι γνωστό ότι νερό και έλαια δεν αναμιγνύονται», πρόσθεσε στη συνέχεια η Rubenstein. «Αν τα μαλλιά είναι γεμάτα νερό, το προϊόν “γλιστράει” από αυτά μαζί με το νερό – οπότε σπαταλάς και προϊόν και χρήματα χωρίς να βλέπεις αποτέλεσμα».

https://www.instagram.com/p/CQ8yB4pL5vs/?utm_source=ig_embed 

Απομακρύνοντας την περίσσεια ποσότητα νερού από τα μαλλιά πριν εφαρμόσεις το conditioner, τότε μπορούν να απορροφήσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά του προϊόντος και το conditioner γίνεται χίλιες φορές πιο αποτελεσματικό.

 

 

 

cover photo credits Instagram @clarissanya

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να ενσωματώσεις ένα essence στη ρουτίνα του skincare σου

Κι όμως, αλλάζει τα πάντα στον τρόπο που φρόντιζες την επιδερμίδα σου

BEAUTY TIPS

Πώς να βελτιώσετε την ανοχή σας για ορούς βιταμίνης C

Πώς να αποφύγετε τους ερεθισμούς, ειδικά αν έχετε ευαίσθητο δέρμα

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να αλλάξεις την ενυδατική σου κρέμα τώρα που μπήκε η άνοιξη

Γιατί μια μικρή αλλαγή στα προϊόντα που χρησιμοποιείς στη ρουτίνα του skincare σου είναι απαραίτητη όταν αλλάζει η εποχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;