Πώς θα αποκτήσεις απαλά και λαμπερά μαλλιά σύμφωνα με την celebrity hairstylist Clariss Rubenstein

Το τρικ που πρέπει να εφαρμόσεις κατά τη διάρκεια του μπάνιου σου

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Ξέρω ότι ονειρεύεσαι κι εσύ ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά σου. Ξέρω ότι λατρεύεις το πόσο απαλά και λαμπερά είναι όταν βγαίνεις από το κομμωτήριο και ότι αυτό είναι κάπως δύσκολο να το πετύχεις μόνη στο σπίτι σε καθημερινή βάση, εκτός βέβαια αν χρησιμοποιείς μόνο εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης και αν εφαρμόζεις κάποιες συμβουλές που έχουν να σου δώσουν οι hair experts, όπως η Clariss Rubenstein.

Η celebrity hairstylist που συχνά μοιράζεται τρικς μέσα από συνεντεύξεις της αλλά και το Instagram, πρόσφατα μίλησε στο In Style.com και αποκάλυψε την κίνηση που πρέπει να εφαρμόζεις κατά τη διάρκεια του μπάνιου, ώστε όταν στεγνώσεις τα μαλλιά σου αυτά να μην έχουν χάσει τη λάμψη τους και να είναι τόσο απαλά σαν βελούδο.

«Πρέπει, ΠΡΕΠΕΙ, να απομακρύνεις καλά το νερό από τα μαλλιά σου πριν βάλεις conditioner. ΚΑΘΕ φορά» τόνισε η Clariss Rubenstein. «Προσπάθησε να σκουπίσεις κάτι με ένα υγρό, γεμάτο νερό σφουγγάρι – δεν θ’ απορροφήσει τίποτα. Κάπως έτσι συμβαίνει και με τα μαλλιά σου – αν είναι πολύ υγρά, δεν θα μπορούν να απορροφήσουν κανένα προϊόν φροντίδας», εξήγησε. «Είναι γνωστό ότι νερό και έλαια δεν αναμιγνύονται», πρόσθεσε στη συνέχεια η Rubenstein. «Αν τα μαλλιά είναι γεμάτα νερό, το προϊόν “γλιστράει” από αυτά μαζί με το νερό – οπότε σπαταλάς και προϊόν και χρήματα χωρίς να βλέπεις αποτέλεσμα».

Απομακρύνοντας την περίσσεια ποσότητα νερού από τα μαλλιά πριν εφαρμόσεις το conditioner, τότε μπορούν να απορροφήσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά του προϊόντος και το conditioner γίνεται χίλιες φορές πιο αποτελεσματικό.

 

 

 

cover photo credits Instagram @clarissanyaAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares