Η Dua Lipa προτείνει το πιο εορταστικό και λαμπερό μανικιούρ

Αντιγράφουμε το στιλ των σταρς

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Οι αγαπημένοι μας celebs αποτελούν πάντοτε πηγή έμπνευσης για τις εμφανίσεις μας και κυρίως για αυτές που είναι πιο επίσημες όπως αυτές των γιορτών. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και μας δείχνουν μέσα από το Instagram τους τις εντυπωσιακές τους επιλογές τόσο στο στιλιστικό όσο και στο beauty κομμάτι.

Μια από τις σταρς που πάντοτε μας ενθουσιάζει με τις προτάσεις της είναι η Dua Lipa. Η ποπ τραγουδίστρια μας έχει κάνει να την αγαπήσουμε όχι μόνο για τη φωνή και τα τραγούδια της, αλλά και για την εικόνα που έχει, η οποία χαρακτηρίζεται από ένα sexy και chic αλλά και ιδιαίτερα νεανικό ύφος, που ταιριάζει άψογα στην ηλικία της.

Για τις γιορτές η Dua Lipa επέλεξε ένα λαμπερό μανικιούρ το οποίο και κάναμε αμέσως screenshot. Η τραγουδίστρια έδειξε τα νύχια της μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της και όπως θα δεις, πρόκειται για ένα μανικιούρ σε χρυσό χρώμα που αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο χάρη στο 3D εφέ του.

duagoldennail

photo credits Instagram @dualipa

Στα νύχια της υπάρχουν σχήματα που θυμίζουν μικροσκοπικές μπάλες όπως αυτές που στολίζουμε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, ένα στοιχείο που κάνει το αποτέλεσμα στα νύχια της ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Από εμάς είναι «ναι»!

 

 

 

 

cover photo credits Instagram @dualipaAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares