Skip to main content

BEAUTY TIPS

Sparkly corners: Η τάση στο μακιγιάζ που τονίζει τα μάτια με τον πιο σαγηνευτικό τρόπο

Οι σταρς την έχουν ήδη αγαπήσει



Όταν μιλάμε για το μακιγιάζ των ματιών, οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζουμε ότι οι εξωτερικές γωνίες είναι αυτές που πάντοτε βρίσκονται στο επίκεντρο και κερδίζουν τις εντυπώσεις με τις ιδέες που μπορούν να εφαρμοστούν σε αυτό το σημείο. Πάρε για παράδειγμα το winged eye look ή το smoky μακιγιάζ ή ακόμα και το cat eye που για δεκαετίες έχουν κρατήσει πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα βλέπουμε ότι ένα άλλο σημείο των ματιών έρχεται να παίξει τον δικό του σημαντικό ρόλο στο μακιγιάζ και να γίνει, σύμφωνα με τους makeup experts, η must follow τάση της νέας χρονιάς. Πρόκειται για τα sparkly inner corners, δηλαδή τις εσωτερικές γωνίες των ματιών, που κερδίζουν πια την προσοχή που τους αξίζει και κυρίως τη λάμψη.

lennyinner

photo credits Instagram @lennynuness

 

Οι makeup artists δημιουργούν λοιπόν beauty looks εφαρμόζοντας σκιές ματιών και δημιουργώντας σχέδια στις εσωτερικές γωνίες των ματιών, χαρίζοντας έτσι ένα αποτέλεσμα πολύ πιο παιχνιδιάρικο, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για χρώματα που αντανακλούν στο φως και προσθέτουν λάμψη στο βλέμμα. Κάποιοι μάλιστα τοποθετούν ακόμα και μικρά διακοσμητικά στοιχεία στις εσωτερικές γωνίες των ματιών, όπως οι πέρλες.

Μια από τις σταρς που «υιοθέτησε» αυτή την τάση και μάλιστα την υποστήριξε με τον πιο τέλειο τρόπο ήταν η Zendaya, στην πρεμιέρα της ταινίας Dune. Η σταρ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα inner eye μακιγιάζ σε δύο αποχρώσεις του μοβ και όπως ήταν αναμενόμενο τα θετικά σχόλια που απέσπασε για το συγκεκριμένο look ήταν αμέτρητα.

zendinner

photo credits Instagram @raoulalejandre

 

Μια άλλη σταρ που επίσης δοκίμασε την τάση και ομολογουμένως της πηγαίνει πολύ είναι η Dove Cameron, η οποία όπως θα δεις στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προτίμησε ένα πιο vampy ύφος.

sparklycorners

photo credits Instagram @dovecameron

 

Εμάς αυτή η τάση μας αρέσει πολύ και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα για τις γιορτές!

 

 

 

 

cover photo credits Instagram @dovecameron

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department