Skip to main content

BEAUTY TIPS

Σέξι και άκρως θηλυκά μακιγιάζ – Ποιο να επιλέξεις ανάλογα με τα χαρακτηριστικά σου

Ιδανική πρόταση για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο



Δεν έχει καμία σημασία τι σχέδια έχεις για την V- Day, κοινώς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτό που μετράει είναι να τη γιορτάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να εκείνη την ημέρα να νιώθεις πιο gorgeous από ποτέ! Το μακιγιάζ μπορεί να σου χαρίσει αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα και τη διάθεση και να σε βάλει σε mood αγάπης συνδυαστικά με ένα πολύ κομψό date- night σύνολο.

Κάνοντας μια έρευνα σε makeup looks που έχουν δημιουργήσει makeup artists του εξωτερικού, ξεχωρίσαμε το προφίλ του διάσημου Patrick Ta, ο οποίος επιμελείται την εικόνα πασίγνωστων γυναικών από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και το χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Ο Patrick Ta, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα μακιγιάζ που δημιουργεί στο προφίλ του στο Instagram και εμείς βρήκαμε πέντε από αυτά, ένα για κάθε ανάγκη. Τα συγκεκριμένα looks μπορούν να «υιοθετηθούν» από κάθε γυναίκα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της αλλά και το χρώμα των μαλλιών της.

Είτε είσαι ξανθιά με γαλανά μάτια είτε καστανή ή μελαχρινή ή τζίντζερ, ο makeup artist Patrick Ta, σου δίνει την έμπνευση με τους ωραιότερους, τους πιο σέξι συνδυασμούς, οι οποίοι χαρίζουν ένα πολύ θηλυκό αποτέλεσμα.

 

melipa

@patrickta

gingerpa

@patrickta

blondepa

@patrickta

darkpa

@patrickta

kafepa

@patrickta

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @patrickta

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς