Skip to main content

BEAUTY TIPS

Ο πιο εύκολος και κομψός τρόπος να φορέσεις το banana clip

Το είδαμε στο TikTok και έχει γίνει viral



Μετά τα scrunchies που έκαναν θραύση τη χρονιά που μας πέρασε και που εξακολουθούν να αποτελούν βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας αλλά και της ρουτίνας ομορφιάς που ακολουθούμε, έρχεται το banana clip. Ένα αξεσουάρ μαλλιών με άρωμα 80s το οποίο επιστρέφει στη μόδα και γίνεται πλέον τάση.

Τι είναι όμως το banana clip στην περίπτωση που δεν έχεις ακούσει ποτέ ξανά για αυτό; Είναι ένα αξεσουάρ μαλλιών με δύο comb-like πλευρές, δηλαδή με πλευρές που μοιάζουν με χτενάκι και το οποίο εφαρμόζεται στα μαλλιά με σκοπό να τα κρατήσει σταθερά, χωρίς να τα ταλαιπωρεί ή να τα τραβάει.

Το hashtag #bananaclip μετρά περισσότερα από 63 εκατομμύρια βίντεο στο TikTok και όλες οι γυναίκες υποστηρίζουν πως πρόκειται για το must have αξεσουάρ μαλλιών του 2022. Το πιο σύνηθες χτένισμα στο οποίο χρησιμοποιείται αυτό το αξεσουάρ είναι η αλογοουρά, δίνοντας της ένα πιο κολακευτικό αποτέλεσμα.

Αν σε έχουμε ήδη πείσει πως πρέπει να αποκτήσεις κι εσύ το δικό σου retro banana clip, σου έχουμε και το κατάλληλο βίντεο στο οποίο μπορείς να δεις πώς ακριβώς θα το φορέσεις σωστά και μόνο με μια κίνηση για να κάνεις την αλογοουρά σου ακόμα πιο εντυπωσιακή είτε έχεις ίσια είτε σγουρά μαλλιά.

 

https://www.tiktok.com/@pretty.frowns/video/7028601419464789254 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @christinesymondshair

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.