Ο πιο εύκολος και κομψός τρόπος να φορέσεις το banana clip

Το είδαμε στο TikTok και έχει γίνει viral

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Μετά τα scrunchies που έκαναν θραύση τη χρονιά που μας πέρασε και που εξακολουθούν να αποτελούν βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας αλλά και της ρουτίνας ομορφιάς που ακολουθούμε, έρχεται το banana clip. Ένα αξεσουάρ μαλλιών με άρωμα 80s το οποίο επιστρέφει στη μόδα και γίνεται πλέον τάση.

Τι είναι όμως το banana clip στην περίπτωση που δεν έχεις ακούσει ποτέ ξανά για αυτό; Είναι ένα αξεσουάρ μαλλιών με δύο comb-like πλευρές, δηλαδή με πλευρές που μοιάζουν με χτενάκι και το οποίο εφαρμόζεται στα μαλλιά με σκοπό να τα κρατήσει σταθερά, χωρίς να τα ταλαιπωρεί ή να τα τραβάει.

Το hashtag #bananaclip μετρά περισσότερα από 63 εκατομμύρια βίντεο στο TikTok και όλες οι γυναίκες υποστηρίζουν πως πρόκειται για το must have αξεσουάρ μαλλιών του 2022. Το πιο σύνηθες χτένισμα στο οποίο χρησιμοποιείται αυτό το αξεσουάρ είναι η αλογοουρά, δίνοντας της ένα πιο κολακευτικό αποτέλεσμα.

Αν σε έχουμε ήδη πείσει πως πρέπει να αποκτήσεις κι εσύ το δικό σου retro banana clip, σου έχουμε και το κατάλληλο βίντεο στο οποίο μπορείς να δεις πώς ακριβώς θα το φορέσεις σωστά και μόνο με μια κίνηση για να κάνεις την αλογοουρά σου ακόμα πιο εντυπωσιακή είτε έχεις ίσια είτε σγουρά μαλλιά.

 

@pretty.frowns

#bananaclips what do you think?

♬ original sound - Isabel

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @christinesymondshairAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares