Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να αποκτήσεις επιδερμίδα μοντέλου

Αψεγάδιαστη σαν πορσελάνη



Τα Fashion Weeks πάντοτε στρέφουν τα βλέμματα του fashion κόσμου στα λαμπερά μοντέλα και την αψεγάδιαστη, σαν πορσελάνη επιδερμίδα τους. Το Α και το Ω της υγιούς επιδερμίδας έγκειται σίγουρα στο lifestyle που κάνει κανείς, στην ποσότητα νερού που καταναλώνει και στη διατροφή που κάνει, ωστόσο εξίσου σημαντικός είναι και ο καθαρισμός προσώπου και η αφοσίωση που δείχνουμε στην περιποίηση του προσώπου μας.

Πώς ακριβώς όμως φροντίζει ένα μοντέλο για τον καθαρισμό της επιδερμίδας του τόσο στην καθημερινότητά του, όσο και πριν από το catwalk ή μια φωτογράφιση; Αρκεί ένα προϊόν όπως μια λοσιόν ή μια κρέμα καθαρισμού της επιδερμίδας; Η απάντηση είναι πως χρειάζεται κάτι περισσότερο από αυτά και συγκεκριμένα μια συσκευή τεχνολογικά εξελιγμένη, η οποία όχι απλά βοηθά σημαντικά αλλά εγγυάται ότι οι πιστοί οπαδοί της θα αποκτήσουν model-like επιδερμίδα που σφύζει από υγεία.

Μια τέτοια συσκευή την οποία έχουμε δει να χρησιμοποιούν τόσο μοντέλα όσο και celebrities είναι η LUNA 3 της FOREO. Με το πάτημα ενός κουμπιού, αυτή η εύκολη στη χρήση επαναστατική συσκευή ενεργοποιείται και παράγει T-sonic παλμούς κάνοντας απαλό μασάζ στην επιδερμίδα.

lunaforeocleansing

Συνδυασμένο με το αγαπημένο σου face cleanser, παράγει αφρό και καθαρίζει την επιδερμίδα εις βάθος. Μετά το πέρας του καθαρισμού, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πίσω πλευρά της συσκευής με τις ειδικές ραβδώσεις και να επιλέξεις μία σειρά διαφορετικών και στοχευμένων massage treatments, σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου serum ή, ακόμα καλύτερα, έλαιο προσώπου.

Μέσω της εφαρμογής FOREO μπορείς να ορίσεις τη διάρκεια και την ένταση του καθαρισμού, για μία εντελώς προσωποποιημένη περιποίηση!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.