Κοίτα με στα... χείλη! - AllYou.gr

Search

 

Κοίτα με στα... χείλη!

Είναι από τα χαρακτηριστικά του προσώπου που "προδίδουν" το sex appeal αλλά και... την ηλικία σου. Να πώς θα τα φροντίσεις.

22 Ιουλίου 2014
Συντάκτης : Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

1. Με τα χρόνια, τα χείλη σου γίνονται πιο ξηρά. Πώς θα τα ξανακάνεις απαλά; Η λύση βρίσκεται στα balms και στα lipsticks τα οποία επαναφέρουν την υγρασία και βοηθούν τα χείλη να παραμένουν ενυδατωμένα. Επιπλέον, όταν τονίζεις το χρώμα των χειλιών σου χρησιμοποιώντας ένα lipstick, δείχνεις πιο γλυκιά. 

2. Τα συστατικά που βοηθούν να μαλακώνουν τα χείλη και περιέχονται στα περισσότερα lipgloss και lipstick έχουν και κάποιες αρνητικές παραμέτρους: εισχωρούν στις λεπτές γραμμές της επιδερμίδας κάνοντάς τες πιο εμφανή. Αν αντιμετωπίζεις αυτό το πρόβλημα, επίλεξε ένα lipstick ή ένα κραγιόν με ματ φόρμουλα.

3. Για να κάνεις το κραγιόν σου να φαίνεται πιο light, ακούμπησε το μεσαίο σου δάχτυλο στο κραγιόν και μετά ταμποναριστά εφάρμοσέ το στα χείλη. Αν παρόλα αυτά δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε ένα lip balm με ελαφριά κόκκινη απόχρωσηΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Wet look!

Το απόλυτο hair style του καλοκαιριού.

Επίμονη ακμή; Ίσως φταίει αυτό

Μπορεί να ευθύνεται αυτή η μικρή συνήθειά σου