Skip to main content

BEAUTY TIPS

Είναι αυτό το πιο θηλυκό και αισθησιακό άρωμα της άνοιξης;

Ξυλώδες, λουλουδάτο άρωμα, τόσο ευέλικτο που σε υπνωτίζει



Το άρωμα είναι ένας από τους πιο ισχυρούς «συμμάχους» ομορφιάς και γοητείας κάθε γυναίκας. Αυτή η περίοδος είναι η ιδανική για να βρεις αυτό που θα σου επιτρέψει να αναδείξεις την πιο θηλυκή, κομψή και αισθησιακή σου πλευρά. Αυτό το μοναδικό άρωμα που θα κάνει την παρουσία σου να μην περάσει ποτέ απαρατήρητη, αντιθέτως θα σε βοηθήσει να αφήσεις το δικό σου στίγμα σε κάθε σου πέρασμα.

Αν ψάχνεις αυτό ακριβώς το ιδιαίτερο άρωμα, τότε εμείς στο beauty department του allyou έχουμε να σου προτείνουμε το νέο Ginza Eau de Parfum Murasaki της Shiseido. Αποτελεί την οσφρητική ενσάρκωση της σύγχρονης θηλυκότητας, αισθησιακή και ζωντανή συνάμα, συνδεδεμένη με την φύση αλλά και σε απόλυτη αρμονία με την αστική ζωή.

Είναι ένα ξυλώδες, λουλουδάτο άρωμα, τόσο ευέλικτο που σε υπνωτίζει. Στις νότες κορυφής, η εκλεπτυσμένη βιολετί απόχρωση ζωντανεύει όταν έρχεται σε επαφή με τις τραγανές και σαγηνευτικές νότες μήλου Fuji και τις πικάντικες πινελιές του ροδιού.

floralshiseidoperfumenew

Θηλυκό και ηλιόλουστο, το λουλουδάτο αυτό μπουκέτο συνδυάζει το γιασεμί - την ενσάρκωση της χάρης στην Ιαπωνία - και του Wisteria, ένα λουλούδι σε απόχρωση Murasaki, του οποίου η λεπτή δέσμη κρυστάλλων κρέμεται από ένα στέρεο κορμό.

Μια ανάσα από Frezia λούζει το μπουκέτο στο φως. Καθώς η βελούδινη δύναμη του σανδαλόξυλου περιβάλλεται από νότες λευκού κεχριμπαριού, η ατμόσφαιρα παίρνει μια νέα διάσταση.

Από τον σχεδιασμό του μπουκαλιού μέχρι την έκφραση του αρώματος, πάντα μέσα από την λαμπερή απόχρωση Murasaki Violet, που συνδυάζει την δύναμη του κόκκινου με την ηρεμία του μπλε. Ένα πολύτιμο χρώμα που κάποτε συμβόλιζε την αριστοκρατία, την αξιοπρέπεια, την φινέτσα και την τιμή στην Ιαπωνία.

Θα το λατρέψεις!

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.