Η Dua Lipa άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και άφησε τους πάντες άφωνους

Λίγες ώρες πριν από τα Grammys

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Το να μπορείς να αλλάξεις το look σου πριν από μια μεγάλη βραδιά και μάλιστα με επιτυχία είναι κάτι το οποίο μπορούν και χαίρονται οι celebrities, αφού αφήνονται στα χέρια των πιο έμπειρων beauty artists. Κάτι τέτοιο συνέβη και με την Dua Lipa, η οποία εμφανίστηκε στα Βραβεία Grammy, που έλαβαν χώρα στο «MGM Grand Garden Arena» του Λας Βέγκας.

Η Dua Lipa έδωσε το παρών στη μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής, ανανεωμένη και hot, χάρη στο νέο της hair look. Ο Chris Appleton φρόντισε να κάνει το τέλειο hair makeover για την σταρ και να την «οδηγήσει» από το σκούρο καστανό χρώμα στο ξανθό της πλατίνας.

https://www.instagram.com/p/Cb6IkKqqBgU/ 

 

Για την τελετή απονομής των βραβείων ο Chris Appleton δημιούργησε επίσης ένα pin-straight χτένισμα, δηλαδή ένα χτένισμα κατά το οποίο τα μακριά μαλλιά της τραγουδίστριας ήταν ολόισια, ενώ όπως θα παρατηρήσεις ο διάσημος hair artist συνδύασε το νέο χρώμα στα μαλλιά της με την τεχνική των light shadow roots στην οποία το φυσικό χρώμα της ρίζας ξεχωρίζει λιγάκι και δένει όμως αρμονικά με το υπόλοιπο look.

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @dualipaAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares