Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτό είναι το primer που θα σου χαρίσει ασυναγώνιστη λάμψη

Θα γίνει ο νέος σου σύμμαχος ομορφιάς



Είμαι σίγουρη ότι -όπως και εγώ, έτσι και εσύ- έχεις βαρεθεί να ανανεώνεις κάθε τρεις και λίγο το μακιγιάζ σου. Είτε όταν είσαι στην δουλειά είτε όταν είσαι έξω σε κάποιο μπαρ και πρέπει να φρεσκάρεις το πρόσωπό σου. Αυτό που χρειάζεσαι για σταθερότητα στο beauty look σου είναι το προϊόν που υπάρχει σε κάθε βαλιτσάκι των make up artists οι οποίοι το χρησιμοποιούν για να δίνουν έξτρα διάρκεια και φυσικά, λάμψη και όψη υγείας στο δέρμα.

Αυτό δεν είναι άλλο από το primer, το οποίο έχει πια μπει και στο νεσεσέρ των make up junkies και θεωρείται απαραίτητο βήμα στο μακιγιάζ. Η σύνθεσή του προετοιμάζει, λειαίνει την επιδερμίδα του προσώπου, ώστε να δημιουργηθεί ένας άψογος καμβάς.

Εμείς «ψηφίζουμε» το ολοκαίνουριο Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky Primer της MAC το οποίο προετοιμάζει  την επιδερμίδα για την εφαρμογή του μακιγιάζ προσφέροντας οκτάωρη καταπραϋντική ενυδάτωση και φωτεινότητα.

Η υβριδική σύνθεση του με νερό σε μορφή gel διαθέτει την τεχνολογία Moisture-Reserve με συστατικά που φροντίζουν την επιδερμίδα, συμπεριλαμβανομένου του υαλουρονικού οξέος και της γλυκερίνης τα οποία βοηθούν στην άμεση ενυδάτωση της επιδερμίδας και προσφέρουν φρεσκάδα και απαλή αίσθηση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

maccosmeticsnewprimer

Η ενυδατική του σύνθεση είναι ενισχυμένη με ένα μείγμα από ελαιόλαδο, έλαιο jojoba και βιταμίνη Ε με αποτέλεσμα να περιποιείται την επιδερμίδα και να παρέχει φυσικό, λαμπερό φινίρισμα ώστε να μπορείς να το εφαρμόσεις μόνο του ή να το συνδυάσεις με ένα από τα best-seller foundation για ένα απόλυτα εξατομικευμένο αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας