Αυτό είναι το προϊόν που πρέπει να συνδυάζεις πάντα με την αντηλιακή προστασία του προσώπου σου

Ακολούθησε το tip που δημιουργεί ένα «προστατευτικό τοίχος» ενάντια στον ήλιο, την περιβαλλοντική ρύπανση, τις ελεύθερες ρίζες και τη πρόωρη γήρανση

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Η αντηλιακή προστασία του προσώπου είναι μια beauty συνήθεια που πρέπει να εντάξεις κι εσύ στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σου και μάλιστα, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της άνοιξης ή του καλοκαιριού, αλλά 365 ημέρες το χρόνο. Κι αυτό γιατί ο ήλιος την ίδια στιγμή που θα σου προσφέρει ζεστασιά και θα σου δημιουργήσει μια υπέροχη αίσθηση, θα σου φανερώσει και την κακή του πλευρά, αυτή που σε βλάπτει χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Χρειάζεται λοιπόν να πάρεις τα μέτρα σου και να εφαρμόζεις καθημερινά αντηλιακό προσώπου πριν από κάθε σου έξοδο, όμως για να αποκτήσεις ένα «προστατευτικό τοίχος» ενάντια στον ήλιο, την περιβαλλοντική ρύπανση, τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση που προκαλείται από τις ατμοσφαιρικές επιθέσεις, καλό θα ήταν να ακολουθήσεις το tip που σου προτείνουμε.

Συγκεκριμένα, για να διασφαλίσεις την υγεία της επιδερμίδας σου, φρόντισε να συνδυάζεις πάντοτε την αντηλιακή προστασία του προσώπου σου με την εξίσου απαραίτητη αντιοξειδωτική προστασία. Το πρωτόκολλο που σου προτείνουμε περιλαμβάνει τη χρήση αντιοξειδωτικών ορών προσώπου με Βιταμίνη C της SkinCeuticals, με καθαρή Βιταμίνη C, που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα ότι παρέχουν προηγμένη προστασία από τις επιθέσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων κατά τη διάρκεια της ημέρας και προάγουν τη φυσική επιδιόρθωση του δέρματος.  Οι αντιοξειδωτικοί οροί ενισχύουν τον εσωτερικό μηχανισμό προστασίας του δέρματος, ενώ η αντηλιακή προστασία προστατεύει το δέρμα εξωτερικά.

phloretinskin

Με αυτό τον τρόπο, ενισχύονται τα όρια της αντηλιακής προστασίας, και επιτρέπεται η ενδυνάμωση της άμυνας του δέρματος ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις, την UV ακτινοβολία για ορατή διόρθωση των σημαδιών γήρανσης, μείωση των δυσχρωμιών και της λιπαρότητας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares