Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτό είναι το προϊόν που πρέπει να συνδυάζεις πάντα με την αντηλιακή προστασία του προσώπου σου

Ακολούθησε το tip που δημιουργεί ένα «προστατευτικό τοίχος» ενάντια στον ήλιο, την περιβαλλοντική ρύπανση, τις ελεύθερες ρίζες και τη πρόωρη γήρανση



Η αντηλιακή προστασία του προσώπου είναι μια beauty συνήθεια που πρέπει να εντάξεις κι εσύ στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σου και μάλιστα, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της άνοιξης ή του καλοκαιριού, αλλά 365 ημέρες το χρόνο. Κι αυτό γιατί ο ήλιος την ίδια στιγμή που θα σου προσφέρει ζεστασιά και θα σου δημιουργήσει μια υπέροχη αίσθηση, θα σου φανερώσει και την κακή του πλευρά, αυτή που σε βλάπτει χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Χρειάζεται λοιπόν να πάρεις τα μέτρα σου και να εφαρμόζεις καθημερινά αντηλιακό προσώπου πριν από κάθε σου έξοδο, όμως για να αποκτήσεις ένα «προστατευτικό τοίχος» ενάντια στον ήλιο, την περιβαλλοντική ρύπανση, τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση που προκαλείται από τις ατμοσφαιρικές επιθέσεις, καλό θα ήταν να ακολουθήσεις το tip που σου προτείνουμε.

Συγκεκριμένα, για να διασφαλίσεις την υγεία της επιδερμίδας σου, φρόντισε να συνδυάζεις πάντοτε την αντηλιακή προστασία του προσώπου σου με την εξίσου απαραίτητη αντιοξειδωτική προστασία. Το πρωτόκολλο που σου προτείνουμε περιλαμβάνει τη χρήση αντιοξειδωτικών ορών προσώπου με Βιταμίνη C της SkinCeuticals, με καθαρή Βιταμίνη C, που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα ότι παρέχουν προηγμένη προστασία από τις επιθέσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων κατά τη διάρκεια της ημέρας και προάγουν τη φυσική επιδιόρθωση του δέρματος.  Οι αντιοξειδωτικοί οροί ενισχύουν τον εσωτερικό μηχανισμό προστασίας του δέρματος, ενώ η αντηλιακή προστασία προστατεύει το δέρμα εξωτερικά.

phloretinskin

Με αυτό τον τρόπο, ενισχύονται τα όρια της αντηλιακής προστασίας, και επιτρέπεται η ενδυνάμωση της άμυνας του δέρματος ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις, την UV ακτινοβολία για ορατή διόρθωση των σημαδιών γήρανσης, μείωση των δυσχρωμιών και της λιπαρότητας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή