Το τρικ του TikTok που τονίζει τα ζυγωματικά σε 30 δευτερόλεπτα

Έχει γίνει viral

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Όταν ακούσαμε για πρώτη φορά για το contouring του προσώπου πριν από κάποια χρόνια, στην αρχή παραξενευτήκαμε, μετά όμως, ανακαλύπτοντας τα αποτελέσματα του και τα stunning looks, αρχίσαμε να αγαπάμε αυτήν την τεχνική του μακιγιάζ την οποία λάτρεψαν και σταρς, με αποκορύφωμα την Kim Kardashian.

Πρόσφατα, η beauty influencer του TikTok, Serena Lakkiss, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, μέσα από το οποίο δείχνει ένα τρικ για το πώς ακριβώς μπορείς να πετύχεις το contouring στο μακιγιάζ, χρησιμοποιώντας μια εναλλακτική λύση. Συγκεκριμένα, η Serena Lakkiss, προτείνει τη χρήση σελοτέιπ.

@serenalakkiss 💋 #contourhack #makeuphacks ♬ SexyBack - ilkan Gunuc & Clara Stegall

Η beauty influencer το κολλάει στο πρόσωπο ώστε να σχηματίσει στη συνέχεια τη γραμμή του contour και να τονίσει τα ζυγωματικά. Αν θες να δοκιμάσεις το τρικ κι εσύ, θα ήταν καλό να εφαρμόσεις πρώτα το primer, μετά το foundation και έπειτα, να περάσεις στον σχηματισμό των φρυδιών. Πριν απλώσεις το ρουζ σου, εφάρμοσε το σελοτέιπ στο πρόσωπο και στα σημεία που θα κάνεις το contouring. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares