Πώς θα αποκτήσεις νέα, βελούδινη επιδερμίδα σε μόλις δέκα λεπτά

Ένα εγγυημένο baby skin

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Μπορεί να μην το αντιλαμβάνεσαι πάντοτε, αλλά η επιδερμίδα μας γενικότερα δουλεύει σκληρά σε καθημερινή βάση, προστατεύοντας μας από πολλούς εξωτερικούς παράγοντες που είναι επιβλαβείς για την υγεία μας όπως η ρύπανση και η υπεριώδης ακτινοβολία. Το μόνο που μας ζητάει λοιπόν ως αντάλλαγμα είναι να την περιποιούμαστε, ώστε να μπορεί να διατηρείται υγιής αλλά και να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να δείχνει όμορφη, όπως η λάμψη, η βελούδινη υφή και η νεανική της όψη.

Το ίδιο ισχύει και με την επιδερμίδα του προσώπου μας φυσικά. Ο σωστός καθαρισμός της δεν είναι αρκετός. Για να μπορέσεις να έχεις το παραπάνω αποτέλεσμα θα πρέπει να εντάξεις στην ρουτίνα της φροντίδας της ένα έξτρα στοιχείο το οποίο είναι ακόμα πιο δραστικό και αναφέρομαι στην υπέροχη μάσκα ομορφιάς Lumimask της Valmont.

Είναι μια ανακάλυψη που κάναμε πρόσφατα και έχουμε πραγματικά ενθουσιαστεί. Πρόκειται για μια μάσκα με λεπτή βελούδινη υφή, που σε μόλις δέκα λεπτά, ασκεί μια ήπια απολέπιση, δροσίζει και φωτίζει την επιδερμίδα, και χαρίζει ένα δέρμα λείο και απαλό, όπως του μωρού. Περιέχει υψηλή συγκέντρωση σε γλυκολικό οξύ, συνδυασμένο με εκχύλισματα παπάγιας και η χρήση της συνιστάται μια φορά την εβδομάδα.

lumimaskvalmont

Πώς εφαρμόζεται;

Απλώνεις ένα λεπτό στρώμα στο πρόσωπο αποφέυγοντας την περιόχη των ματιών. Αφήνεις για 10 λεπτά ώστε να δράσει, κάνεις ένα ελαφρύ μασάζ και ξεβγάζεις με νερό. Τόσο απλό αλλά τόσο θαυματουργό ritual!

 

 

 

 

 

 

 

cover photo pexels.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares