Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τα καλύτερα σαμπουάν για ξανθιές για το καλοκαίρι του 2022

Τα βαμμένα μαλλιά όμως θέλουν ιδιαίτερη προσοχή κυρίως το καλοκαίρι, καθώς ο ήλιος και η θάλασσα τα ταλαιπωρούν περισσότερο. Έτσι αντί να έχουμε τα μεταξένια μαλλιά που ονειρευόμαστε , έχουμε ταλαιπωρημένα και ξηρά μαλλιά. Κάτι που είναι πιο έντονο στα βαμμένα μαλλιά .



Φέτος όμως μπορείς να κάνεις τη διαφορά και να έχεις τα μαλλιά που ονειρεύεσαι. Τα καλύτερα σαμπουάν που με ένα απλό λούσιμο θα σου δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα είναι εδώ.

ksantha-750

Blond Absolu Bain Lumiere

Ένα σαμπουάν που θα σας εντυπωσιάσει. Χάρη στη σύνθεσή από υαλουρονικό οξύ και εντελβάϊς δίνει το τέλειο αποτέλεσμα. Είναι κατάλληλο για ξανθά μαλλιά. Διατηρεί το χρώμα φωτεινό και τα μαλλιά ενυδατωμένα , ενώ παράλληλα δημιουργεί μια ανάλαφρη αίσθηση. Αποτοξινώνει τους ρύπους από τη ρίζα των μαλλιών και τις ουσίες που προκαλούν θαμπάδα. Προσφέρει λαμπερά μαλλιά και δημιουργεί λεία και ομοιόμορφη τρίχα. Η εφαρμογή του είναι απλή καθώς χρειάζεται λίγη ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά για να κάνει αφρό και έπειτα ξεπλένεις καλά. Το Blond Absolu όπως και όλα τα σαμπουάν Kerastase θα τα βρείτε στο zizel.gr.

 Serie Expert Blondifier Gloss

Tο L’ Oreal Professionnel Serie Expert Blondifier Gloss Professional Shampoo είναι ένα σαμπουάν επαγγελματικής χρήσης. Το αποτέλεσμά του είναι ξεχωριστό και θα το ζήλευε κάθε γυναίκα. Περιέχει εκχυλίσματα Acal polyphenols και Acai Berry, τα οποία θρέφουν τα μαλλιά και χαρίζουν λείο και απαλό αποτέλεσμα. Αφορά όλους τους τύπους ξανθών μαλλιών. Καθαρίζει απαλά από τη ρίζα ως τις άκρες. Δίνει την αίσθηση φρεσκάδας και κάνει τα μαλλιά λαμπερά και ζωντανά. Η χρήση του είναι απλή . Εφαρμόζεται σε βρεγμένα μαλλιά σε όλο το κεφάλι και στη συνέχεια ξεβγάζετε. Θα το βρείτε εδώ

BLONDME All Blondes Light Shampoo

Ένα σαμπουάν που υπόσχεται φωτεινό χρώμα ενώ έχει παράλληλα απαλή καθαριστική βάση. Θα κάνει τα μαλλιά σας ξεχωριστά και λαμπερά. Το BLONDE All Blondes Light Shampoo με τεχνολογία 3D Bond Creation και Σύμπλεγμα Πρωτεϊνών Μεταξιού βοηθά στη δημιουργία νέων δεσμών και καθαρίζει από τη ρίζα ως την άκρη . Αναζωογονεί τα μαλλιά και δημιουργεί ένα αίσθημα ανάλαφρης θρέψης. ΄Είναι κατάλληλο για λεπτά προς κανονικά ξανθά μαλλιά. Ένα προϊόν καθημερινής χρήσης που μπορεί εύκολα και γρήγορα να το χρησιμοποιήσει η κάθε γυναίκα .Απλά εφάρμοσε στα μαλλιά σου απαλά κάνοντας ένα μασάζ 1 λεπτού για να δημιουργηθεί αφρός και ξέβγαλε σχολαστικά με άφθονο νερό. Αγοράστε το με έκπτωση εδώ.

Forever Blonde

To Paul Mitchell- Forever Blonde shampoo θα το λατρέψετε. Μέσα από τη βαθιά ενυδάτωση - Αναδόμηση που γίνεται μέσω της τεχνολογίας KerActive τα μαλλιά σας θα γίνουν ξεχωριστά . Ένας απαλός καθαρισμός θα τα κάνει ανάλαφρα. Τα μαλλιά σας θα είναι εντυπωσιακά ,λαμπερά και η υγιή. Το μείγμα πρωτεϊνών KerActive προστατεύει ιδιαίτερα την επιδερμίδα και αναδομεί τον φλοιό της τρίχας. Τα ολεοσώματα του καρθαμέλαιου ενυδατώνουν και ενισχύουν την τρίχα των ευαίσθητων αλλά όμορφων ξανθών μαλλιών. Εφαρμόστε σε μικρή ποσότητα με λίγο νερό ,ώστε να δημιουργηθεί αφρός στη συνέχεια ξεπλύνετε και επαναλάβετε άλλη μια φορά. Θα το βρείτε εδώ.

Shu Uemura Yubi Blonde

Όλες οι γυναίκες με ξανθά μαλλιά ψάχνουν ένα σαμπουάν που θα κάνει το χρώμα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και λάμψη. Η νέα σειρά περιποίησης Yubi Blonde βοηθά ώστε να διαρκεί το χρώμα μέχρι την επόμενη επίσκεψή σας στο κομμωτήριο. Η επαγγελματική του σύνθεση χάρη στη λευκή ιαπωνική παιώνια καθώς και σε μία αποκλειστική μωβ χρωστική κάνουν αναλλοίωτες τις πιο ψυχρές αποχρώσεις του ξανθού. Ταυτόχρονα αναδομούν τα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες χαρίζοντάς τους λάμψη. Απομακρύνει τους ρύπους και προσφέρει απαλό καθαρισμό, περιποίηση, ενυδάτωση και δίνει στα μαλλιά ένα λαμπερό φινίρισμα. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους ξανθών μαλλιών . Η εφαρμογή του είναι απλή και απολαυστική. Εφαρμόζετε το διαφανή τζελ σε βρεγμένα μαλλιά , κάνετε ένα ελαφρύ μασάζ , ξεβγάζετε και επαναλαμβάνετε.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου