Οι πιο έξυπνοι τρόποι για να έχεις πάντα οργανωμένα τα καλλυντικά σου

Ακολούθησε τις οδηγίες του βίντεο

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Γυναίκα και καλλυντικά. Δύο έννοιες απόλυτα συνυφασμένες αφού αυτή είναι η μεγάλη και αιώνια ίσως αγάπη μας. Δεν χορταίνουμε ποτέ να ψωνίζουμε οτιδήποτε καινούριο βλέπουμε να φιγουράρει στα ράφια των καταστημάτων και δεν περιοριζόμαστε ποτέ. Κάπως έτσι, καταλήγουμε να έχουμε αμέτρητα καλλυντικά στο σπίτι μας, από κραγιόν και σκιές ματιών, μέχρι κρέμες για το πρόσωπο, σέρουμς, λαδάκια και μάσκες, όμως εκεί που την «πατάμε» είναι στην οργάνωσή τους.

Απόδειξη αποτελεί και το πολύ συχνό ερώτημα που λαμβάνουμε στο beauty department του allyou, με πολλές αναγνώστριες να ρωτούν «Πώς να οργανώσω τα καλλυντικά μου;» και να ζητούν τη βοήθειά μας.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνεις και μάλιστα, κάποιοι συνδυάζουν την οργάνωση και αποθήκευση των καλλυντικών με τη διακόσμηση, αφού καθετί που χρησιμοποιείται για αυτόν τον σκοπό μπορεί να λειτουργήσει ως ένα όμορφο στοιχείο μέσα στο υπνοδωμάτιο ή το μπάνιο σου.

Εμείς βρήκαμε όχι έναν, ούτε δύο, αλλά δεκατρείς τρόπους που θα βάλουν σε τάξη την... ομορφιά σου και μπορείς να τους βρεις στο παρακάτω βίντεο.

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares