Skip to main content

BEAUTY TIPS

Οι πιο έξυπνοι τρόποι για να έχεις πάντα οργανωμένα τα καλλυντικά σου

Ακολούθησε τις οδηγίες του βίντεο



Γυναίκα και καλλυντικά. Δύο έννοιες απόλυτα συνυφασμένες αφού αυτή είναι η μεγάλη και αιώνια ίσως αγάπη μας. Δεν χορταίνουμε ποτέ να ψωνίζουμε οτιδήποτε καινούριο βλέπουμε να φιγουράρει στα ράφια των καταστημάτων και δεν περιοριζόμαστε ποτέ. Κάπως έτσι, καταλήγουμε να έχουμε αμέτρητα καλλυντικά στο σπίτι μας, από κραγιόν και σκιές ματιών, μέχρι κρέμες για το πρόσωπο, σέρουμς, λαδάκια και μάσκες, όμως εκεί που την «πατάμε» είναι στην οργάνωσή τους.

Απόδειξη αποτελεί και το πολύ συχνό ερώτημα που λαμβάνουμε στο beauty department του allyou, με πολλές αναγνώστριες να ρωτούν «Πώς να οργανώσω τα καλλυντικά μου;» και να ζητούν τη βοήθειά μας.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνεις και μάλιστα, κάποιοι συνδυάζουν την οργάνωση και αποθήκευση των καλλυντικών με τη διακόσμηση, αφού καθετί που χρησιμοποιείται για αυτόν τον σκοπό μπορεί να λειτουργήσει ως ένα όμορφο στοιχείο μέσα στο υπνοδωμάτιο ή το μπάνιο σου.

Εμείς βρήκαμε όχι έναν, ούτε δύο, αλλά δεκατρείς τρόπους που θα βάλουν σε τάξη την... ομορφιά σου και μπορείς να τους βρεις στο παρακάτω βίντεο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα