Skip to main content

BEAUTY TIPS

5 δραστικά προϊόντα που θα σε κάνουν να πεις «αντίο» στην κυτταρίτιδα μέχρι τις διακοπές

Χαρίζουν λεία, πιο σφριγηλή επιδερμίδα



Η κυτταρίτιδα είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες. Εμφανίζεται κυρίως στους γλουτούς και τους μηρούς, ανεξάρτητα από τα κιλά και το σωματότυπο. Η κληρονομικότητα, η καθιστική ζωή και η κακή διατροφή παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή της, η οποία μας δυσκολεύει περισσότερο κατά τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού όταν τα ρούχα είναι λιγότερα αλλά και πιο αέρινα και «μικρά».

Ποιος είπε όμως ότι δεν μπορείς να βελτιώσεις την όψη του δέρματος σου ακόμα και την τελευταία στιγμή; Στην αγορά θα βρεις αποτελεσματικά προϊόντα από πολύ γνωστά brands, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν την όψη "φλοιού πορτοκαλιού" στα σημεία όπου υπάρχει και να σε κάνουν να νιώσεις ξανά αυτοπεποίθηση.

Ποιο θα διαλέξεις;

CELLULI ERASER, BIOTHERM

Gel αδυνατίσματος με συνδυασμό εκχυλίσματος άλγης κοραλλιογενούς προέλευσης και καθαρής καφεΐνης με διπλό επίπεδο αποτελεσματικότητας για ορατή μείωση της όψης κυτταρίτιδας, από τις πρώτες 14 ημέρες και μόνιμα μετά από 1 μήνα χρήσης.

biothermanticell

SAUNA & SPA HOT SALT SCRUB, NATURA SIBERICA

Θερμαντικό απολεπιστικό με άλατα κατά της κυτταρίτιδας που περιέχει έλαιο βιολογικής αρκεύθου, σιβηρικό αλάτι rapa, επιλόβιο και μέλι από την οροσειρά Altai. Η θερμαντική επίδραση του απολεπιστικού βοηθάει τα δραστικά συστατικά να διεισδύσουν ακόμα πιο βαθιά στα κύτταρα της επιδερμίδας.

sibericaanticell

CELLUFIGHT ΚΡΕΜΑ ΜΑΣΑΖ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ, BIOTEN

Ένας θερμός και ισχυρός συνδυασμός φυσικών εκχυλισμάτων και ενεργών συστατικών που βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας των μηρών και των γοφών. Η όψη "φλοιού πορτοκαλιού" μειώνεται εμφανώς.

biotenanticell

BODY - SLIM CRYOACTIVE 150ml & SLIMMING ROLLER, LIERAC

To πρόγραμμα περιλαμβάνει το Κρυοενεργό συμπύκνωμα για στοχευμένη αντιμετώπιση της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας και το Slimming Roller για βελτιστοποίηση του μασάζ.  Ο όγκος του λευκού λιπώδους ιστού, που είναι αποθηκευμένος, μειώνεται με μία 360° δράση, σε όλα τα στάδια του σχηματισμού του. Εφοδιασμένο με τέσσερις cooling roll-on σφαίρες, προσαρμόζεται σε όλες τις περιοχές με επίμονη κυτταρίτιδα, ακόμη και στις πιο απρόσιτες. Χρησιμοποιείται με μία τεχνική εφαρμογής που σχεδιάστηκε ειδικά από expert στο μασάζ.

anticelllierac

ANTICELLULITE CRYO-GEL, COLLISTAR

Καινοτόμο τζελ με δροσερή και ανάλαφρη υφή, το οποίο συνδυάζει τα οφέλη της κρυοθεραπείας και της αρωματοθεραπείας για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία αυξάνοντας τη δραστηριότητα των ενεργών συστατικών. Περιέχει απολεπιστικούς παράγοντες ΑΗΑ και αγνά αιθέρια έλαια που ενισχύουν περαιτέρω το άμεσο αποτέλεσμα ανόρθωσης, τόνωσης και λείανσης της επιδερμίδας και διαθέτει ειδική σύσταση ώστε να διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος ενώ απορροφάται πολύ γρήγορα.

collistaranticel

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός