Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς θα αποκτήσεις πιο λαμπερή επιδερμίδα με μόνο μια κίνηση

Δες βήμα – βήμα την ρουτίνα περιποίησης που πρέπει να ακολουθήσεις



Μπορεί ένα προϊόν περιποίησης να αλλάξει ολοκληρωτικά τη σχέση που έχεις με την επιδερμίδα σου και να σε κάνει να το αγαπήσεις παράφορα; Η απάντηση είναι «ναι» και ειδικά όταν πρόκειται για ένα πιστοποιημένο βιολογικό ξηρό λάδι, το οποίο όχι μόνο φροντίζει την επιδερμίδα, αλλά, χάρη στο ξεχωριστό του άρωμα, μπορεί πραγματικά να σε χαλαρώσει και να σε ηρεμήσει μετά από μια πολύ κουραστική ημέρα.

Πρόσφατα, ανακαλύψαμε το νέο Huile Prodigieuse® Néroli της Nuxe, με ένα νέο καταπραϋντικό άρωμα ανθών πορτοκαλιάς. Αυτό το νέο πιστοποιημένο βιολογικό ξηρό λάδι, με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης, ενυδατώνει το δέρμα με μια όμορφη εκτυφλωτική λάμψη.

nuxenerollinew

Η λεπτή σύνθεσή του από πολύτιμα βιολογικά έλαια (βιολογικό έλαιο δαμάσκηνου που εκχυλίζεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης πυρηνών από δαμάσκηνα που καλλιεργούνται στο Agen της Γαλλίας και βιολογικό έλαιο σησαμιού) αφήνει μια ακαταμάχητη μεταξένια λάμψη στο δέρμα και στα μαλλιά, χωρίς λιπαρότητα. Έχει δημιουργηθεί με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης, συμπεριλαμβανομένων 42% συστατικών βιολογικής καλλιέργειας.

Αυτό το ξηρό λάδι έχει ένα απολαυστικό άρωμα 100% φυσικής προέλευσης που συνδυάζει καταπραϋντικές νότες από Neroli (Άνθη πορτοκαλιάς), Περγαμόντο και Λεβάντα.

Πώς να το χρησιμοποιήσεις και σε ποια σημεία να το εφαρμόσεις;

Πρόκειται για ένα πολυχρηστικό προϊόν το οποίο μπορείς να το εφαρμόσεις στο πρόσωπο, μόνο του ή να ανακατέψεις μερικές σταγόνες στην παλάμη σου με την ενυδατική σου κρέμα. Στη συνέχεια, μπορείς να το απλώσεις με απαλές κινήσεις δουλεύοντας από το κέντρο του προσώπου προς τα εξωτερικά περιγράμματα.

Μπορείς επίσης να το εφαρμόσεις στο σώμα, με κυκλικές κινήσεις στο στήθος, τα πόδια κλπ, δίνοντας έμφαση σε περιοχές που εμφανίζουν έντονη ξηρότητα ή υπάρχουν ραγάδες.

Ακόμη, μπορείς να το εφαρμόσεις και στα μαλλιά σου. Άπλωσε σε μήκη και άκρες όσο συχνά απαιτείται λίγη ποσότητα από αυτό το ξηρό λάδι περιποίησης και αν θέλεις ένα ακόμα πιο ενυδατικό αποτέλεσμα, μπορείς να το εφαρμόσεις σε όλα τα μαλλιά ως μάσκα, μια με δύο φορές την εβδομάδα,  πριν το λούσιμο και να το αφήσεις να δράσει για δέκα λεπτά.

Τέλος, χρησιμοποίησε το ως μια τελετουργία χαλάρωσης. Ζέστανε το λάδι στις παλάμες, στη συνέχεια εισέπνευσε το υπέροχο άρωμα και απόλαυσε τα άμεσα καταπραϋντικά οφέλη των νοτών του Neroli (Άνθη πορτοκαλιάς). Διαφορετικά, ρίξε μερικές σταγόνες λάδι στο ζεστό νερό του μπάνιου σου και απόλαυσε το υπέροχο άρωμά του.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου όταν πάσχεις από ακμή

Οι κινήσεις που μπορείς να ακολουθήσεις για να αποφύγεις τον τραυματισμό του δερματικού φραγμού και τις μολύνσεις.

BEAUTY TIPS

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσεις τη ρετινόλη;

Το ενεργό συστατικό που κάνει θαύματα στην επιδερμίδα έχει και αυστηρές οδηγίες χρήσης.

BEAUTY TIPS

Με τη δύναμη της ντομάτας: μια νόστιμη συνταγή σούπας που τονώνει το δέρμα

Πώς να την φτιάξετε και γιατί θα κάνει το πρόσωπό σας να λάμπει

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ένα γευστικό ουράνιο τόξο στο πιάτο σου

Υγιεινά, νόστιμα και πολύχρωμα, αυτά τα wraps θα σε ενθουσιάσουν

CELEBS

Δεν τους έφερε γούρι ο Σασμός: Πέντε ηθοποιοί που χώρισαν!

Από την τηλεοπτική επιτυχία στις δυσκολίες της προσωπικής τους ζωής

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Bon Jovi ανακοινώνουν την κυκλοφορία του δίσκου Forever – Ακούστε το lead single με τίτλο “Legendary”

Πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του συγκροτήματος;