Δύο αποτελεσματικά tips για «αφράτα» φρύδια

Κράτα σημειώσεις

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Τα φυσικά, γεμάτα φρύδια γνωστά είναι στη μόδα και είναι γνωστά με την ονομασία "fluffy". Όπως υποδηλώνει αυτή η ονομασία, τα φρύδια στέκονται προς τα πάνω, είναι όμορφα και «αφράτα». Ενώ όμως το να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα μοιάζει αρκετά εύκολο, το μυστικό ώστε βρίσκεται στο γεγονός ότι τα φρύδια θα πρέπει να είναι επαρκώς ενυδατωμένα. Γιατί η φροντίδα των μικροσκοπικών τριχών με τον σωστό τρόπο είναι αυτό που δίνει στο look αυτό το ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Ποια είναι λοιπόν τα tips που χρειάζεται να εφαρμόσεις αν κι εσύ αγαπάς την τάση των fluffy φρυδιών; Η makeup artist Josie Martens δίνει τις απαντήσεις.

Τα σαπούνια φρυδιών είναι η απόλυτη συμβουλή για φρύδια με φυσική όψη. Η υφή του προϊόντος που μοιάζει με σαπούνι επιτρέπει να βουρτσίζεις τις τρίχες δίνοντάς τους σχήμα και να τις κάνεις να φαίνονται πιο πυκνές και γεμάτες στο σύνολό τους. Το look θα παραμείνει στη θέση του χωρίς τον κίνδυνο να σκληρύνουν οι λεπτές τρίχες μετά το στέγνωμα, όπως θα συνέβαινε με ένα δυνατό τζελ για τα φρύδια. Με αυτόν τον τρόπο, τα φρύδια φαίνονται εκφραστικά και ταυτόχρονα φυσικά.

Για αφράτα, χνουδωτά φρύδια, θέλουμε η φυσική δομή των τριχών να παραμένει ορατή – έτσι δείχνει καλύτερα το βουρτσισμένο αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό το δέρμα ανάμεσα στις τρίχες να παραμένει ορατό, επομένως τα προϊόντα πούδρας ή τα κανονικά μολύβια φρυδιών δεν είναι κατάλληλα εδώ. Αντίθετα, θα πρέπει να πας σε πιο ειδικά μολύβια φρυδιών με πολύ λεπτές τρίχες για να καλύψεις τυχόν κενά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @annamaradanAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares