Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς θα γεμίσεις τις ρυτίδες με μια κίνηση

Ακολούθησε το μυστικό των beauty addicts



Το πέρασμα των χρόνων μπορεί να γεμίζει τη ζωή μας με εμπειρίες που θα μας μείνουν αξέχαστες, φέρνει όμως και μαζί του τις ρυτίδες στο πρόσωπο. Αυτό συμβαίνει λόγω της απώλειας της σφριγηλότητας της επιδερμίδας, αλλά και λόγω της μείωσης της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, που οδηγούν σε χαλάρωση.

Μια από τις περιοχές που εμφανίζονται συνήθως οι ρυτίδες είναι και τα μάτια. Είναι μια ανεπιθύμητη συνθήκη που μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε άσχημα με την εμφάνισή μας και να μας πελαγώνει. Ωστόσο, στον beauty κόσμο για όλα υπάρχουν λύσεις!

Το μυστικό για το βαθύ γέμισμα των ρυτίδων στην περιοχή των ματιών είναι η Αντιγηραντικός Ορός για τα μάτια από τα ελληνικά φυσικά καλλυντικά Messinian Spa που δημιούργησαν την εντυπωσιακή σειρά αντιγήρανσης BIO LIFTING.

Ο ορός περιλαμβάνει πατενταρισμένο, φυσικά προερχόμενο νευρο-κατευναστικό πεπτίδιο, που προστατεύει από το στρες και συμβάλλει αποτελεσματικά στην ενίσχυση του φραγμού του δέρματος, στη μείωση των βαθιών ρυτίδων, στην αναδόμηση και ενυδάτωση του ώριμου δέρματος και στη βελτίωση της απαλότητας του δέρματος.

messinianbionew

Περιέχει επίσης ένα πεπτιδίο 3 αμινοξέων που βελτιώνει την ωρίμανση του δέρματος, τη χαλάρωση και τις ρυτίδες, και έτσι βοηθάει το δέρμα να φαίνεται πιο σφριγηλό, πιο γεμάτο και πιο πυκνό.

Εμείς τον δοκιμάσαμε και μας ενθουσίασε!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της