Βρες τη "θερμοκρασία" σου!

Η θερμοκρασία του νερού δεν πρέπει να είναι η ίδια σε όλες τις φροντίδες περιποίησης. Ανακάλυψε πότε πρέπει να την... ανεβάσεις και πότε να την ρίξεις.

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Παγωμένο: Αν θέλεις τα βερνίκι νυχιών σου να στεγνώνει πιο γρήγορα, βάλε τα χέρια σου για ένα λεπτό σε ένα μπολ με πολύ παγωμένο νερό.

Κρύο: Ξέβγαλε το καθαριστικό του προσώπου σου με κρύο νερό. Οι τυχόν πόροι στο πρόσωπό σου θα συρρικνωθούν, έστω και προσωρινά. Το κρύο νερό βοηθάει στην επανόρθωση των αιμοφόρων αγγείων και έτσι σιγά σιγά στην εξάλειψη της κοκκινίλας στο δέρμα.

Χλιαρό: Ξέβγαλε το conditioner από τα μαλλιά σου με χλιαρό νερό. Με αυτόν τον τρόπο, τα λέπια της τρίχας κλείνουν και τα μαλλιά σου είναι λιγότερο επιρρεπή στο φριζάρισμα.

Ζεστό: Όσο και αν σου αρέσει το καυτό νερό στο ντους, προσπάθησε να μην το παρακάνεις με τις υψηλές θερμοκρασίες. Η παρατεταμμένη έκθεση σε καυτό νερό  αποδυναμώνει τον προστατευτικό "φραγμό" της επιδερμίδας, ο οποίος είναι υπεύθυνος για να διατηρούνται τα ιδανικά επίπεδα ενυδάτωσης.

Πολύ ζεστό: Βρέξε την επιδερμίδα σου με πολύ ζεστό νερό πριν ξυριστείς. Με αυτόν τον τρόπο, οι τρίχες γίνονται πιο μαλακές και οι θύλακες της τρίχας διογκώνονται, με αποτέλεσμα να έχεις ένα πολύ πιο ακριβές και απαλό ξύρισμα.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares