Με ποια σειρά πρέπει να εφαρμόζεις τα προϊόντα περιποίησης το βράδυ; Η skincare guru της Jennifer Aniston δίνει την απάντηση

Για μέγιστα αποτελέσματα, ακολούθησε τα tips της διάσημης skincare guru

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Αν υπάρχει μια σταρ του Hollywood η οποία μοιάζει να μην έχει αλλάξει καθόλου μέσα στα χρόνια, τότε αυτή είναι σίγουρα η Jennifer Aniston. Η αγαπημένη ηθοποιός, φροντίζει πολύ την εμφάνισή της, χωρίς όμως να έχει υποκύψει σε υπερβολές που θα αλλοίωναν την εικόνα της, ενώ εμπιστεύεται χρόνια την skincare guru Shani Darden, μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στον χώρο της ομορφιάς στο εξωτερικό.

Πρόσφατα, η Shani Darden μοιράστηκε με το κοινό της στο instagram τα μυστικά της για την σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας το βράδυ, πριν από τον ύπνο, ώστε αυτά να δίνουν μέγιστα αποτελέσματα και να προσφέρουν μια υγιή και νεανική όψη, που είναι και το ζητούμενο της υπόθεσης.

Ποια είναι η σειρά που πρέπει να ακολουθείται στη βραδινή ρουτίνα περιποίησης σύμφωνα με την Shani Darden;

Το πρώτο βήμα της ρουτίνας το βράδυ είναι πάντοτε ο καθαρισμός του προσώπου, ώστε το δέρμα να προετοιμαστεί για τα προϊόντα περιποίησης που ακολουθούν και να μπορέσει να απορροφήσει καλύτερα τα ενεργά συστατικά τους.

Το δεύτερο βήμα είναι η τονωτική λοσιόν, η οποία πέρα από το προφανές, δηλαδή την τόνωση, χαρίζει και φυσική λάμψη στην επιδερμίδα.

Τρίτο βήμα είναι τα προϊόντα με τη θαυματουργή ρετινόλη, όπως για παράδειγμα ένα σέρουμ.

Τέταρτο βήμα πρέπει να είναι η ενυδατική κρέμα ματιών η οποία θα ήταν καλό να εφαρμόζεται όχι με πίεση αλλά με απαλές και ταμποναριστές κινήσεις στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Τέλος, η βραδινή ρουτίνα περιποίησης ολοκληρώνεται πάντοτε με την ενυδατική κρέμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @jenniferanistonAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares