Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτό είναι το πιο οικονομικό μυστικό για μακριά μαλλιά

Περιποίηση μαλλιών για να μακρύνουν



Τα μακριά μαλλιά αποτελούν μια σταθερή αξία στον κόσμο της ομορφιάς. Αναδεικνύουν τη θηλυκή γοητεία, για αυτό και λατρεύονται από την πλειοψηφία των γυναικών, όμως δεν είναι όλες τόσο τυχερές ώστε να έχουν από τη γέννησή τους δυνατή τρίχα που αναπτύσσεται εύκολα ή σε άλλη περίπτωση μπορεί να ευθύνεται η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθούν κάποιες γυναίκες και ο τρόπος που τα περιποιούνται.

Αν κι εσύ βλέπεις τα μαλλιά σου να μην μακραίνουν τόσο εύκολα και γρήγορα, τότε μπορείς να δοκιμάσεις ένα πολύ οικονομικό μυστικό το οποίο υπόσχεται να βελτιώσει την υγεία τους και να τους δώσει μια ώθηση για να μακρύνουν. Αναφερόμαστε σε ένα φυσικό προϊόν και συγκεκριμένα στο τσάι δενδρολίβανου, ενός μαγικού βοτάνου με εξαιρετικές ιδιότητες για την τρίχα.

Πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις:

Ως μια leave-in θεραπεία

Φτιάξε το τσάι δενδρολίβανου και βάλε την ποσότητα που θέλεις σε ένα μπουκάλι τύπου σπρέι.  Με αυτό μπορείς να ψεκάζεις σε όλη την επιφάνεια του τριχωτού της κεφαλής και τις ρίζες των μαλλιών.

Ως hair rinse

Εφάρμοσε το στο τριχωτό της κεφαλής και άφησε το να δράσει για τριάντα λεπτά. Στη συνέχεια, μπορείς να λουστείς κανονικά με το σαμπουάν σου.

 

Το τσάι δενδρολίβανο αναζωογονεί τα μαλλιά, βοηθάει στην αναχαίτιση της τριχόπτωσης, ενισχύει την υγιή ανάπτυξη και έκφυση των μαλλιών καθώς τονώνει την κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής, κάνει πιο ανθεκτικά τα εύθραυστα μαλλιά ενώ αυτά γίνονται πιο πλούσια και πιο μεταξένια, καταπολεμά τη λιπαρότητα της τρίχας, την πιτυρίδα και τη φαγούρα.

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα