Skip to main content

BEAUTY TIPS

Yotox: Το μυστικό για σφριγηλή, λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα

Είναι το trend που κάνει θραύση



Ως μια πανάρχαια πρακτική για χαλάρωση και ευεξία, η Yoga εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες στον κόσμο. Το φαινόμενο του Yotox (από τις λέξεις Yoga και Βotox) και της Face Yoga αποτελεί τη νέα ιδέα που συνδυάζει τη Yoga και τη τόνωση της επιδερμίδας, αποφεύγοντας έτσι να χρειαστεί να καταφύγεις σε ενέσιμες λύσεις όπως το botox!

Αφιερωμένα φεστιβάλ, flash mobs, κέντρα ενδυνάμωσης, retreats 5 αστέρων ή διαδικτυακά μαθήματα, που έγιναν εξαιρετικά δημοφιλή εν μέσω καραντίνας και νέων προτύπων στο τρόπου ζωής, είναι κάποιοι από τους αμέτρητους τρόπους για να εξασκήσει κανείς τη Yoga και το διαλογισμό.

Όπως ακριβώς με το σώμα που χρειάζεται γυμναστική για να παραμείνει σε φόρμα, σφιχτό και τονωμένο, βασικό βήμα στη ρουτίνα ομορφιάς είναι η τόνωση του προσώπου και του λαιμού.

Πώς μπορείς να το πετύχεις αυτό; χρησιμοποιώντας το επαναστατικό FOREO BEAR, μια ξεχωριστή συσκευή τόνωσης προσώπου του Face Gym, που παρέχει μια ισχυρή αλλά ταυτόχρονα βελούδινη και ασφαλή θεραπεία στο σπίτι. Χάρη στην τεχνολογία μικρορεύματος και τους αναζωογονητικές δονήσεις T-Sonic - όλα προγραμματισμένα μέσω της εφαρμογής - είναι η απόλυτη λύση για σφριγηλή, λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα ακόμα και μετά τα πιο έντονα μαθήματα Yoga!

foreobearfacial

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

BEAUTY TIPS

3 αλλαγές που πρέπει να κάνεις στην περιποίηση της επιδερμίδας σου

Πώς να αποκτήσεις ανοιξιάτικο, πιο λαμπερό και πιο σφριγηλό δέρμα

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά