Η Lily Collins με το πιο σικ κούρεμα της σεζόν

Στον νέο κύκλο επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς “Emily in Paris”

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Ο τρίτος κύκλος της σειράς “Emily in Paris” που προβάλλεται στην δημοφιλή πλατφόρμα streaming Netflix είναι γεγονός. Η Lily Collins επιστρέφει στη μικρή οθόνη στον ρόλο της Emily και έρχεται αντιμέτωπη με δύο διαφορετικά μονοπάτια: θα πρέπει να αποφασίσει για την παραμονή της στο Παρίσι και να ξεδιαλύνει τη συναισθηματική της ζωή.

Δράμα, μόδα και ρομαντισμός είναι τα στοιχεία που θα κλέψουν και πάλι την παράσταση, εμείς όμως θα σταθούμε για λίγο στο beauty look της πρωταγωνίστριας το οποίο μας έχει ήδη κλέψει την καρδιά. Η Lily Collins για τις ανάγκες του ρόλου της, «υιοθέτησε» το πιο σικ κούρεμα το οποίο δίνει μια νέα πνοή στην εικόνα της και μας γυρνάει πίσω στις δεκαετίες του 1960 και του 1970.

Πρόκειται για τις Birkin Bangs, τις αφέλειες που έχουν πάρει το όνομά τους από την εμβληματική Jane Birkin και που έγιναν χαρακτηριστικό της. Οι αφέλειες αυτές τη  μετέτρεψαν στο απόλυτο beauty icon των ΄70s και έγιναν συνώνυμο της γαλλικής φινέτσας.

Η Lily Collins έχει ήδη αποκαλύψει λεπτομέρειες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σκηνές από τα παρασκήνια και οι φωτογραφίες της με τις Birkin Bangs μας κάνουν να θέλουμε να αντιγράψουμε αμέσως το beauty look της.

 

https://www.instagram.com/lilyjcollins/?utm_source=ig_embed&ig_rid=966ec78a-c52d-4399-b348-624832a3ebe4 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @lilyjcollinsAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares